skip to content
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

Els eurodiputats debatran amb la presidenta del Banc Central Europeu, Christine Lagarde, l'actual situació econòmica de l'Eurozona, sobre el tràfic d'éssers humans en la guerra d'Ucraïna i la investigació sobre l'ús de programes espia a Espanya. Així mateix, la presidenta del Parlament i els líders dels grups polítics aniran a Suècia per preparar la presidència sueca del Consell.
Els eurodiputats de la comissió del PE que investiga l'ús de Pegasus i altres programes espia examinaran el cas espanyol amb diversos experts el dimarts.
Els eurodiputats deploren la mort de milers de treballadors a Qatar en els preparatius del Mundial 2022 © MSM / Adobe Stock
Amb la Copa del Món de futbol 2022 en marxa a Qatar, el Parlament Europeu deplora les morts de milers de treballadors migrants abans de l’inici de la competició.
Totes les notes de premsa
 
 

Convocatòries

La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha publicat una nova convocatòria del Programa de Subvencions per a Mitjans de comunicació, en aquesta ocasió amb l'objectiu d'incrementar el coneixement dels ciutadans del paper i els valors democràtics de la UE de cara a les eleccions europees de 2024. El calendari per a la presentació de sol·licituds finalitza el 26 de gener de 2023.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans