skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

La sessió inaugural del Ple de la Conferència sobre el Futur d’Europa va tenir lloc dissabte 19 de juny a Estrasburg © EP
Dissabte 19 de juny es va celebrar a Estrasburg el ple inaugural de la Conferència sobre el Futur d’Europa.
La sessió inaugural del Ple de la Conferència sobre el Futur d’Europa va tenir lloc dissabte 19 de juny a Estrasburg © EP.
La sessió plenària inaugural tindrà lloc demà, dissabte 19 de juny, a Estrasburg.
Els diputats es reuneixen aquesta setmana per tractar, entre altres temes, la violència de gènere com a nou àmbit delictiu, les recomanacions de l’OLAF per salvaguardar el pressupost comunitari i la seva posició per modernitzar les regles de gestió del trànsit aeri. A més, la setmana s'obre dilluns amb la conferència d'Alt Nivell sobre Migració i Asil i es tanca dissabte amb el primer ple inaugural de la Conferència sobre el Futur d'Europa.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i el Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) organitzen del 14 al 16 de juliol el primer curs d’estiu sobre la Unió Europea. Les tres sessions tractaran: La resposta de la UE a la pandèmia, la Conferència sobre el futur d’Europa i el Pacte Verd Europeu. El curs, gratuït, serà híbrid (presencial i online) i es desenvoluparà en anglès, català i castellà amb interpretació simultània. Els inscrits al curs podran rebre, sota demanda, un certificat de participació.
 

Convocatòries

Fins al 30 de juny està oberta la convocatòria per presentar-se a les beques Robert Schuman, que començaran a la tardor del 2021 i tindran una durada de cinc mesos. Els sol·licitants han d’estar en possessió del títol universitari almenys tres mesos abans de començar les pràctiques. Es convoca una plaça de pràctiques en Comunicació a l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, de l’1 de setembre al 31 de gener.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans