skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

El ple va recolzar dijous l'obertura de negociacions sobre una directiva que garanteixi a tots els treballadors a la UE un salari mínim just i adequat.
El PE va presentar dimecres propostes per aconseguir medicaments més accessibles i assequibles, augmentar la transparència en els preus i promoure la contractació pública conjunta a la UE.
La versió reformada serà més verda, justa, flexible i transparent. Els eurodiputats van insistir en reforçar la biodiversitat i complir les lleis i compromisos adquirits per la UE en relació amb el medi ambient i el clima. La nova política agrícola comuna (PAC) entrarà en vigor el 2023.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

En el marc del cicle de jornades online (via Zoom) sobre "Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya", el dimecres 17 de novembre, a les 18h00 tindrà lloc una sessió a càrrec de l’eurodiputada Idoia Villanueva (GUE/NGL) sobre la reutilització de l’aigua per a rec agrícola. Organitzen l'acte el Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris, amb la col·laboració de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.
 

Convocatòries

Fins al 30 de novembre està oberta la convocatòria per presentar-se a les beques Robert Schuman, que començaran al febrer/març i tindran una durada de cinc mesos. Els sol·licitants han d’estar en possessió del títol universitari almenys tres mesos abans de començar les pràctiques. En aquesta convocatòria, el Parlament Europeu ofereix 433 places, 134 de les quals són en Comunicació. L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona compta amb una plaça de l’1 de febrer al 30 de juny.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans