skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

ATENCIÓ!!!! #EnsQuedemACasa

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona romandrà tancada fins a noves instruccions arran de la crisi causada pel coronavirus. El nostre equip segueix treballant des de casa i està a disposició de tota la ciutadania que necessiti qualsevol informació al correu epbarcelona@europarl.europa.eu.
Si ets periodista i tens qualsevol consulta de premsa, pots contactar-nos al telèfon 648 27 99 09.
Com ha dit el president del Parlament Europeu, David Sassoli, "Europa ha de mostrar solidaritat. Aquesta és una batalla europea i només actuant units vencerem al coronavirus”.

 

Actualitat

La comissió de Peticions del Parlament Europeu tramitarà de manera urgent les peticions de ciutadans relacionades amb la pandèmia del coronavirus.
El brot del coronavirus ha donat lloc a una propagació de notícies falses i desinformació que dificulten els esforços per contenir la pandèmia.
El Parlament Europeu es reunirà en sessió plenària extraordinària els dies 16 i 17 d’abril per tramitar les noves mesures especials contra la pandèmia del COVID-19.
Totes les notes de premsa
 

Campanya #OnSónLesDones

Iniciativa per promoure la paritat de gènere en conferències i debats

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Institut Català de les Dones col·laboraran per promoure a Catalunya una iniciativa per augmentar la presència de dones expertes com a ponents a conferències i debats.
 

Convocatòries

¿Tens algun projecte excepcional que promogui la integració i cooperació? ¿O una iniciativa que fomenti els valors consagrats a la Carta de Drets Fonamentals de la UE: dignitat, igualtat, solidaritat, justícia, drets i llibertats ciutadanes? Participa! Tens fins el 20 d'abril.