skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

Cinc dies abans de la celebració del Dia Europeu de les Llengües, l'oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Espai Societat Oberta van presentar el dimarts 21 de setembre el projecte “Veus europees”, sis diàlegs entre eurodiputats i activistes que combinen un total de set llengües. L'esdeveniment va comptar amb la participació de Maria Marcet, activista climàtica; Paqui Perona, activista gitana; Carmen Juares, coordinadora de Mujeres Migrantes Diversas; i Sonia Ros, de Stop Mare Mortum. Els diàlegs estan disponibles als canals de YouTube de l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona i de l’Espai Societat Oberta.
El Parlament vol que la violència de gènere, tant en línia com fora d'ella, sigui tractada com «un delicte particularment greu i amb dimensió transfronterera».
Els repartidors han de tenir garantida una assegurança d'accidents.
El Parlament reclama que les persones que treballen per a plataformes de treball digitals, com ara els repartidors de menjar, tinguin els mateixos drets que els empleats tradicionals.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

Amb motiu de la tramitació parlamentària de l’estratègia “de la granja a la taula”, per a un sistema alimentari just, saludable i respectuós amb el medi ambient, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza un diàleg amb l’eurodiputat Antoni Comín (NI), ponent a l’ombra de l’informe d’opinió de la comissió de Desenvolupament, la professora del Departament de Geografia de la Universitat de São Paulo Larissa Mies Bombardi i el director del màster d’agricultura Biològica de la UB, F. Xavier Sans. Modera la periodista Marta Molina. La trobada es podrà seguir per streaming a http://youtube.com/parlamenteuropeu.
 
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans