skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

El Parlament vota el nou programa d'inversions públic-privades així com el nou programa europeu per a la salut. A més, els diputats commemoraran el Dia Internacional de la Dona amb la primera ministra de Nova Zelanda, Jacinda Ardern. D'altra banda, dimecres es llança el procés de la Conferència sobre el futur d'Europa, després de la signatura de la declaració conjunta per part del president Sassoli i els altres líders.
Aquesta setmana els diputats es reuneixen en comissions parlamentàries i els grups polítics ultimen els preparatius de cara a la sessió plenària de la setmana que ve. A continuació es detallen alguns dels temes destacats de la setmana.
L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona ha creat una sèrie de filtres d’Instagram amb l’objectiu de divulgar i fer pedagogia de la Unió Europea i, en especial, del Parlament Europeu, sobretot entre els més joves.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza dilluns 8 de març a les 10h00 un diàleg sobre la perspectiva de gènere en la crisi de la COVID-19 i el període posterior amb la participació de l’eurodiputada Diana Riba (Verds/ALE), la viròloga i investigadora al centre IRTA-CReSA Júlia Vergara-Alert i la cofundadora de l’Associació Mujeres Migrantes Diversas Carmen Juares. Modera la periodista i sociòloga Laura Aznar. La trobada es podrà seguir per streaming a www.youtube.com/parlamenteuropeu.
 

Convocatòries

Oberta la convocatòria del premi.
El guardó reconeix iniciatives que contribueixen a la cooperació europea i a la promoció dels valors europeus.
 

Campanya #OnSónLesDones

Iniciativa per promoure la paritat de gènere en conferències i debats

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Institut Català de les Dones col·laboraran per promoure a Catalunya una iniciativa per augmentar la presència de dones expertes com a ponents a conferències i debats.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans