skip to content
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

El 2 de desembre, les institucions de la UE presentaran a ciutadans que van participar en panells i esdeveniments la seva resposta a les propostes de la Conferència sobre el Futur d'Europa.
Els eurodiputats debatran amb la presidenta del Banc Central Europeu, Christine Lagarde, l'actual situació econòmica de l'Eurozona, sobre el tràfic d'éssers humans en la guerra d'Ucraïna i la investigació sobre l'ús de programes espia a Espanya. Així mateix, la presidenta del Parlament i els líders dels grups polítics aniran a Suècia per preparar la presidència sueca del Consell.
Els eurodiputats de la comissió del PE que investiga l'ús de Pegasus i altres programes espia examinaran el cas espanyol amb diversos experts el dimarts.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

L’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, acull el lliurament de la XVII edició del Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista que l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) atorgarà al periodista Llibert Ferri i Mateo. Es prega confirmar assistència a apec@periodistes.cat
 

Convocatòries

La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha publicat una nova convocatòria del Programa de Subvencions per a Mitjans de comunicació, en aquesta ocasió amb l'objectiu d'incrementar el coneixement dels ciutadans del paper i els valors democràtics de la UE de cara a les eleccions europees de 2024. El calendari per a la presentació de sol·licituds finalitza el 26 de gener de 2023.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans