skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

El Parlament vol que la violència de gènere, tant en línia com fora d'ella, sigui tractada com «un delicte particularment greu i amb dimensió transfronterera».
Els repartidors han de tenir garantida una assegurança d'accidents.
El Parlament reclama que les persones que treballen per a plataformes de treball digitals, com ara els repartidors de menjar, tinguin els mateixos drets que els empleats tradicionals.
La UE ha de respondre les agressives polítiques russes, alhora que posa les bases per a la cooperació amb un futur govern democràtic al país, va assenyalar el Parlament dijous.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

L'oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Espai Societat Oberta organitzen el dimarts 21 de setembre a les 11.00 hores la presentació del projecte “Veus europees”, diàlegs entre eurodiputats i activistes. L'esdeveniment comptarà amb la participació de Maria Marcet, activista climática; Paqui Perona, activista gitana; Carmen Juares, coordinadora de Mujeres Migrantes Diversas; i Sonia Ros, de Stop Mare Mortum. La trobada tindrà lloc a l’Aula Europa (Passeig de Gràcia, 90. 1a planta). Per les mesures de seguretat contra la COVID-19, és imprescindible confirmació.
 
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans