skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

Les comissions parlamentàries es reuneixen aquesta setmana a Brussel·les per tractar, entre altres qüestions, el certificat de vacunació i el procediment accelerat per aprovar les noves versions de les vacunes per a les variants de la COVID-19. Els diputats organitzen la primera audiència de la iniciativa ciutadana que demana prohibir la cria d'animals en gàbies en tota la UE i estudiaran tres peticions espanyoles.
En una reunió aquest dimecres, el Consell Executiu de la Conferència sobre el Futur d’Europa ha continuat amb les preparacions per a l’inici de la Conferència.
L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona ha creat una sèrie de filtres d’Instagram amb l’objectiu de divulgar i fer pedagogia de la Unió Europea i, en especial, del Parlament Europeu, sobretot entre els més joves.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

Amb motiu de la recent aprovació de l’informe sobre l’aplicació de les directives sobre la qualitat de l’aire ambient, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona organitza un diàleg amb el ponent del text, l’eurodiputat Javi López (S&D), el director general de Qualitat i Avaluació Ambiental del Ministeri per a la Transició Ecològica, Ismael Aznar, i l’assessora d’ECODES Cristina Monge. Modera la periodista Milagros Pérez Oliva. La trobada -en castellà- es podrà seguir per streaming a youtube.com/parlamenteuropeu.
 

Convocatòries

Oberta la convocatòria del premi.
El guardó reconeix iniciatives que contribueixen a la cooperació europea i a la promoció dels valors europeus.
La Representació de la Comissió Europea i l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona han convocat avui la 14a edició del Concurs d'articles sobre la Unió Europea, un certamen que s'adreça a estudiants universitaris i joves que s'hagin graduat en els darrers cinc anys i que s'organitza en col·laboració amb l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i el diari ARA.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans