skip to content
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

Aquesta setmana es reuneixen les comissions del Parlament Europeu per abordar qüestions com les sancions a països tercers, l'impacte de la COVID-19 en els nens i les ingerències estrangeres a la UE, mentre que els eurodiputats es preparen per a la sessió plenària de la setmana que ve. Així mateix, se celebrarà un acte de cloenda de l'Any Europeu de la Joventut.
Els ciutadans insten les institucions de la UE a treballar en les idees de la Conferència per tal que Europa pugui abordar múltiples reptes.
Divendres 2 de desembre les institucions de la UE i més de cinc-cents ciutadans van avaluar la resposta a les propostes de la Conferència sobre el Futur d’Europa.
L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona ha visitat aquest divendres, 2 de desembre, l’Institut Manuel de Montsuar de Lleida, un dels tretze centres educatius que participen en el programa Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu a Catalunya durant el curs 2022/2023, l’únic de la província de Lleida.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

L’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, acull el lliurament de la XVII edició del Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista que l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) atorgarà al periodista Llibert Ferri i Mateo. Es prega confirmar assistència a apec@periodistes.cat
 

Convocatòries

La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha publicat una nova convocatòria del Programa de Subvencions per a Mitjans de comunicació, en aquesta ocasió amb l'objectiu d'incrementar el coneixement dels ciutadans del paper i els valors democràtics de la UE de cara a les eleccions europees de 2024. El calendari per a la presentació de sol·licituds finalitza el 26 de gener de 2023.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans