skip to content
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

La primera sessió plenària de l'any s'iniciarà dilluns a les 18.00 h amb l'homenatge al president David Sassoli, mort el passat 11 de gener. Durant dimarts i dimecres, els diputats elegiran el nou president, així com els catorze vicepresidents i cinc qüestors que conformaran la Mesa de la Cambra en la segona meitat de la legislatura. Així mateix, el ple es pronunciarà sobre la llei de Serveis Digitals i les condicions del transport animal.
El president del Parlament Europeu, David Sassoli, va morir l'11 de gener. El Parlament li retrà homenatge en una cerimònia dilluns que ve a Estrasburg.
Aquesta setmana es reuneixen les comissions parlamentàries a Brussel·les per abordar una proposta legislativa que garanteixi la transparència en la publicitat política, debatre els nous “recursos propis” per al pressupost de la UE i analitzar l'accés a les vacunes contra la COVID-19 en països en vies de desenvolupament. A més, els grups prepararan la sessió plenària de la setmana que ve, en la qual s'elegirà al president, vicepresidents i qüestors per a la segona part de la legislatura.
Totes les notes de premsa
 
 

Convocatòries

Fins al 13 de febrer, tots els joves d'entre 16 i 30 anys que treballin en un projecte que promogui la cooperació i l'enteniment tant a Europa com a escala internacional poden presentar-hi el seu projecte.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans