skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

El carregador únic per a dispositius mòbils, el benestar animal en el transport, la presentació de les noves propostes per al sistema de migració i asil de la UE, la violència cibernètica de gènere i les recents revisions de la EMA sobre la vacuna per al COVID-19 (dosis addicionals i ús pediàtric), entre els temes destacats de la setmana. A més, els diputats també votaran un mecanisme per incentivar l'accés a la contractació pública en els acords comercials de la Unió.
El ple va recolzar dijous l'obertura de negociacions sobre una directiva que garanteixi a tots els treballadors a la UE un salari mínim just i adequat.
El PE va presentar dimecres propostes per aconseguir medicaments més accessibles i assequibles, augmentar la transparència en els preus i promoure la contractació pública conjunta a la UE.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

En el marc del cicle de jornades online (via Zoom) sobre "Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya", el dimecres 17 de novembre, a les 18h00 tindrà lloc una sessió a càrrec de l’eurodiputada Idoia Villanueva (GUE/NGL) sobre la reutilització de l’aigua per a rec agrícola. Organitzen l'acte el Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Institució Catalana d’Estudis Agraris, amb la col·laboració de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.
 
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans