skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

Els eurodiputats insten els Estats membres a protegir i millorar la salut i els drets sexuals i reproductius de les dones en un informe aprovat dijous.
La nova Llei del Clima de la UE eleva l'objectiu de reducció de les emissions per al 2030 des del 40% fins, com a mínim, el 55%. Amb els nous embornals de carboni, pot arribar fins el 57%.
El Parlament va aprovar dimecres tres fons europeus, dotats amb un total de 243.000 milions d'euros, per reforçar la cohesió econòmica, social i territorial a la Unió.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i el Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) organitzen del 14 al 16 de juliol el primer curs d’estiu sobre la Unió Europea. Les tres sessions tractaran: La resposta de la UE a la pandèmia, la Conferència sobre el futur d’Europa i el Pacte Verd Europeu. El curs, gratuït, serà híbrid (presencial i online) i es desenvoluparà en anglès, català i castellà amb interpretació simultània. Els inscrits al curs podran rebre, sota demanda, un certificat de participació.
 

Convocatòries

Fins al 30 de juny està oberta la convocatòria per presentar-se a les beques Robert Schuman, que començaran a la tardor del 2021 i tindran una durada de cinc mesos. Els sol·licitants han d’estar en possessió del títol universitari almenys tres mesos abans de començar les pràctiques. Es convoca una plaça de pràctiques en Comunicació a l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, de l’1 de setembre al 31 de gener.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans