skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

El Parlament va aprovar dimecres tres fons europeus, dotats amb un total de 243.000 milions d'euros, per reforçar la cohesió econòmica, social i territorial a la Unió.
En el ple d'aquesta setmana, els diputats es pronunciaran definitivament sobre la nova llei europea del Clima i sobre els fons de desenvolupament i cooperació regional. A més, debatran i votaran un informe sobre drets i salut reproductiva de les dones i prepararan les seves reivindicacions de cara al Consell Europeu del 24-25 de juny. A més, el secretari general de les Nacions Unides, António Guterres, participarà dijous en sessió solemne a l'hemicicle.
El Premi Daphne Caruana Galizia celebrarà el periodisme que defensa els valors de la UE @AFP/STRINGER
El 22 de juny, el Parlament Europeu va inaugurar oficialment el lloc web i va publicar la convocatòria de candidatures per al Premi Daphne Caruana Galizia de Periodisme.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i el Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB) organitzen del 14 al 16 de juliol el primer curs d’estiu sobre la Unió Europea. Les tres sessions tractaran: La resposta de la UE a la pandèmia, la Conferència sobre el futur d’Europa i el Pacte Verd Europeu. El curs, gratuït, serà híbrid (presencial i online) i es desenvoluparà en anglès, català i castellà amb interpretació simultània. Els inscrits al curs podran rebre, sota demanda, un certificat de participació.
 

Convocatòries

Fins al 30 de juny està oberta la convocatòria per presentar-se a les beques Robert Schuman, que començaran a la tardor del 2021 i tindran una durada de cinc mesos. Els sol·licitants han d’estar en possessió del títol universitari almenys tres mesos abans de començar les pràctiques. Es convoca una plaça de pràctiques en Comunicació a l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, de l’1 de setembre al 31 de gener.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans