skip to content
 
 
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

L'autorització, disponibilitat i repartiment dels vaccins contra la COVID-19, la recuperació econòmica després de la pandèmia o la reforma del Pacte d'Estabilitat, són alguns dels temes que els diputats debatran aquesta setmana en les respectives comissions parlamentàries. També votaran l'avaluació de l'actual directiva contra el tràfic d'éssers humans. Per la seva part, en la comissió de Peticions es tractaran dues peticions espanyoles. A més, el Parlament organitza una cerimònia amb motiu del Dia Internacional de la Memòria de l'Holocaust.
El Parlament reclama una legislació europea que garanteixi als treballadors el dret a desconnectar digitalment de la feina sense por de repercussions.
El Parlament vol que la UE reconegui l'accés a un habitatge digne i assequible com un dret humà i que adopti mesures perquè no hi hagi més persones sense llar.
Totes les notes de premsa
 
 

Convocatòries

Fins a l'1 de febrer de 2021, tots els joves d'entre 16 i 30 anys que treballin en un projecte de dimensió europea poden presentar-hi el seu projecte.
 

Campanya #OnSónLesDones

Iniciativa per promoure la paritat de gènere en conferències i debats

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Institut Català de les Dones col·laboraran per promoure a Catalunya una iniciativa per augmentar la presència de dones expertes com a ponents a conferències i debats.
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans