skip to content
  • Bandera Unió Europea.
 

Actualitat

Premi Sàkharov 2022: els nominats
Descobriu els nominats d’aquest any al Premi Sàkharov a la Llibertat de Consciència del Parlament Europeu.
Els eurodiputats preguntaran a la presidenta del Banc Central Europeu, Christine Lagarde, sobre la posició del BCE en el context d’una ràpida inflació després de la pujada de tipus d’interès. Així mateix, també tractaran qüestions com la situació logística a Ucraïna, la desinformació russa i xinesa i es prepararan per al ple de la setmana vinent.
Parlament Europeu a Brussel·les
Aquesta setmana no hi ha reunions parlamentàries a Brussel·les perquè està reservada per a les delegacions de les comissions, que portaran a terme visites relacionades amb l’àmbit de les seves responsabilitats.
Totes les notes de premsa
 

Agenda

L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el Col·legi d’Economistes de Catalunya, amb el suport de Foment del Treball i del Consell General d’Economistes d’Espanya, organitzen el divendres 7 d’octubre una presentació-diàleg sobre la proposta de directiva sobre diligència deguda de les empreses en matèria de sostenibilitat. La trobada tindrà lloc de 12h00 a 13h15 a la sala d’actes del Col·legi i comptarà amb la participació del president de la comissió d’Afers Jurídics del Parlament Europeu, Adrián Vázquez, ponent alternatiu per part del grup Renew Europe de la proposta de directiva. Cal inscripció prèvia.
Yunior García, promotor de les protestes del 2021 a Cuba per demanar eleccions lliures i la llibertat dels presos polítics, dialoga amb la presidenta de la delegació per a les Relacions amb els Països de l’Amèrica Central del Parlament Europeu, Tilly Metz, i amb Robert Mur, excorresponsal de La Vanguardia a Llatinoamèrica en el marc del cicle “Processos Democràtics. Democràcies en Procés”, que organitza Casa Amèrica Catalunya amb la col·laboració de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona. Entrada lliure amb aforament limitat.
 
 

Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

Des de 1998 som l’enllaç a Barcelona del Parlament Europeu i els nostres representants.  · 705 escons · 27 països · 447 milions de ciutadans