skip to content
 
 
 

Convocatòries

Aquí trobareu informació sobre les convocatòries de subvencions de cofinançament d'activitats de comunicació que ofereix la Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu.

 .
 
 .
 .
 

Anteriors convocatòries

La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha publicat avui una nova convocatòria del Programa de Subvencions, aquesta vegada per augmentar la cobertura i el debat en mitjans de comunicació sobre la COFOE, que va ser inaugurada oficialment el passat 9 de maig.
Els centres interessats s'hi podran inscriure per al curs 2021-2022 fins al 6 de juny. La convocatòria està destinada a alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i FP. El programa vol augmentar el coneixement d'Europa i la democràcia parlamentària entre els joves.
La Representació de la Comissió Europea i l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona han convocat avui la 14a edició del Concurs d'articles sobre la Unió Europea, un certamen que s'adreça a estudiants universitaris i joves que s'hagin graduat en els darrers cinc anys i que s'organitza en col·laboració amb l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i el diari ARA.
Oberta la convocatòria del premi.
El guardó reconeix iniciatives que contribueixen a la cooperació europea i a la promoció dels valors europeus.
Fins al 22 de febrer de 2021, tots els joves d'entre 16 i 30 anys que treballin en un projecte de dimensió europea poden presentar-hi el seu projecte.