skip to content
 

Convocatòries

Aquí trobareu informació sobre les convocatòries de subvencions de cofinançament d'activitats de comunicació que ofereix la Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu.

 .
 
 .
 .
 

Anteriors convocatòries

El Parlament Europeu ha publicat una licitació per a seleccionar organitzacions que posin en marxa la primera fase del Programa de Formació per a Joves Periodistes en 10 estats membres de la UE, entre els quals Espanya.
Els centres interessats s'hi podran inscriure per al curs 2022-2023 fins a l'1 de juny. La convocatòria està destinada a alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i FP. El programa vol augmentar el coneixement d'Europa i la democràcia parlamentària entre els joves.
El Premi Daphne Caruana Galizia promou el periodisme de qualitat que defensa els valors de la UE ©AFP/STRINGER
Aquest 3 de maig el Parlament Europeu ha anunciat l’obertura del termini per a presentar candidatures al Premi Daphne Caruana Galizia de Periodisme.
En el marc de l’Any Europeu de la Joventut, enguany es convida els participants a escriure sobre les oportunitats que la UE brinda al jovent.
El guardó reconeix iniciatives que contribueixen a la cooperació europea i a la promoció de valors comuns.
Fins al 13 de febrer, tots els joves d'entre 16 i 30 anys que treballin en un projecte que promogui la cooperació i l'enteniment tant a Europa com a escala internacional poden presentar-hi el seu projecte.