skip to content
 
 
 

Convocatòries

Aquí trobareu informació sobre les convocatòries de subvencions de cofinançament d'activitats de comunicació que ofereix la Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu.

El Parlament Europeu ha obert una nova convocatòria de subvencions per al cofinançament d'accions d'organitzacions que vulguin promoure el coneixement sobre l'activitat de la Unió Europea entre els ciutadans. El Parlament Europeu podria arribar a cobrir fins a un màxim de 80% del pressupost de la proposta, que s’haurà de presentar abans del 30 de setembre.
Convocatòria de subvencions per al cofinançament de projectes televisius, radiofònics i mitjans online.
La Direcció General de Comunicació del Parlament Europeu ha obert una nova convocatòria de subvencions a l'àrea de comunicació pel període 2020-2022. La convocatòria permetrà cofinançar projectes de comunicació en televisió, ràdio, premsa i mitjans digitals, que vagin dirigits a promoure i ampliar el coneixement d'aquesta institució i l'activitat legislativa que desenvolupa.
Les escoles interessades podran inscriure's per al curs 2020-2021 fins al 30 de juny. La convocatòria està destinada a alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i FP. El programa vol augmentar el coneixement d'Europa i la democràcia parlamentària entre els joves. 
Tens algun projecte excepcional que promogui la integració i cooperació? O una iniciativa que fomenti els valors consagrats a la Carta de Drets Fonamentals de la UE: dignitat, igualtat, solidaritat, justícia, drets i llibertats ciutadanes? Participa! Tens fins el 30 de juny.
 .
 

Períodes de pràctiques

Becaris Schuman a l'hemicicle de Brussel·les
El 30 de novembre a mitjanit és la data límit per presentar-se a les beques Robert Schuman que començaran a la primavera de 2021 i tindran una durada de cinc mesos. Els sol·licitants han d’estar en possessió del títol universitari tres mesos abans de començar les pràctiques.
Amb l’objectiu de contribuir a la formació professional dels ciutadans i de permetre'ls aprendre més sobre què és i què fa el Parlament Europeu, aquesta institució ofereix diverses modalitats de períodes de pràctiques i visites d'estudis en el sí de la seva Secretaria.
 

Altres convocatòries

Del 6 de novembre al 31 de gener, tots els joves d'entre 16 i 30 anys que treballin en un projecte de dimensió europea poden enviar la seva sol·licitud.