skip to content
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
28/06/2022

Dimarts 28 de juny, 16h00: Diana Riba i Marisa Matias conversen amb joves a la Setmana per la Pau Arcadi Oliveres

En el marc de la Setmana per la Pau - Arcadi Oliveres, que Justícia i Pau organitza del 27 al 30 de juny, se celebrarà el conversatori “El lideratge de la joventut per a una Europa del futur”, que comptarà amb la participació de les eurodiputades Diana Riba (Verds/ALE) i la portuguesa Marisa Matias (L’Esquerra). La trobada tindrà lloc al centre cívic Lleialtat Santsenca, al barri de Sants.

L’eurodiputada Diana Riba (Barcelona,1975), membre del grup dels Verds/Aliança Lliure Europea, participarà presencialment del primer dels dos blocs del conversatori, de 16h45 a 17h30, que se centrarà en emergència climàtica, justícia global, empobriment juvenil, participació de la joventut i llibertats.

L’eurodiputada Marisa Matias (Coïmbra, 1976), vicepresidenta del grup de L’Esquerra, participarà telemàticament des de Brussel·les, de 17h30 a 18h15, en un segon bloc centrat en feminismes, discurs d’odi, democràcia, drets humans i diversitat sexeafectiva.

El conversatori “El lideratge de la joventut per a una Europa del futur” tindrà lloc el dimarts 28 de juny, a partir de les 16h00, al centre cívic Lleialtat Santsenca (C. d’Olzinelles, 31, Barcelona), i serà conduit pel Tomàs Molina. L’acte compta amb la col·laboració de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Les entitats que participaran del diàleg amb les eurodiputades són: Ca la dona, UNANIMUN UAB, Banca ètica Fiare, Sindillar, Pere Tarrès, Casal dels Infants, EINA, Associació Punt de referència, Fundació Intermèdia, Ecologistes en acció, Fundació Secretariat gitano, Bayt-Al-Taqafa, Top Manta, Associació CEDRE, Campus Rom, Eco4, Creu Roja Barcelona i AUDIR.