skip to content
 
 
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
07/05/2019

Dimarts 7 de maig, Valls: representació teatral “La idea d'Europa”

En el marc de les activitats de commemoració del Dia d’Europa, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i l’Observatori Europeu de Memòries de la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona organitzen el dimarts 7 de maig, a les 20h00, la representació teatral “La idea d'Europa”, de George Steiner, a l’Institut d’Estudis Vallencs de Valls (carrer Jaume Huguet, 1). L’entrada és lliure, amb aforament limitat.

La recollida d’entrades es gestionarà directament a l’Institut d’Estudis Vallencs.

L’obra serà presentada per Francesc Murillo, president de l’Institut d’Estudis Vallencs; i Laura Rahola, cap de premsa de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

L’espectacle és un monòleg musicalitzat dirigit i interpretat per Òscar Intente, acompanyat per l’acordionista Ferran Martínez, i es basa en la conferència homònima de George Steiner publicada l’any 2004 i traduïda al català per Víctor Compta. L’obra interpel·la l’espectador sobre la seva identitat, el significat de ser europeu i el pes de la història i la cultura europees.

Aquesta activitat s’emmarca en la celebració del 9 de maig, Dia d’Europa, i també es representarà a Solsona, el 5 de maig; a Banyoles, el 9 de maig; i a Vilanova i la Geltrú, el 10 de maig.

Fitxa tècnica de l’obra

“La idea d’Europa”

  • Autoria: George Steiner
  • Traducció: Víctor Compta
  • Direcció: Òscar Intente
  • Interpretació: Òscar Intente
  • Música: Ferran Martínez
  • Durada: 65’
  • Espectacle en català

#laideadEuropa