skip to content
 
 
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
Inauguració de l'Oficina a Barcelona el 14/03/2002
 
03/05/2021

Les guanyadores del Premi LUX a Filmin amb motiu del Dia d’Europa

Amb motiu del Dia d’Europa, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i Filmin ofereixen un canal amb les pel·lícules guardonades amb el Premi LUX que es podrà veure del 3 al 22 de maig. Qui no tingui subscripció podrà demanar algun dels 350 codis gratuïts disponibles per accedir-hi.

Des del 2007, el Parlament Europeu atorga anualment el Premi LUX de Cinema a pel·lícules que, a través de les seves històries, contribueixen al debat públic europeu.

Del 3 al 22 de maig es podran veure a Filmin deu de les tretze pel·lícules guanyadores del premi LUX de cinema del Parlament Europeu:

Les persones subscrites a Filmin tindran accés al canal Premi LUX. Per qui no ho estigui, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona posa a disposició 350 codis, que donaran accés a aquest canal específic entre el 3 i el 22 de maig.

Com demanar el meu codi personal?

Pas 1: Omple aquest formulari. En un màxim de 24h rebràs per correu electrònic el teu codi.

Pas 2: Crea compte a Filmin i identificar-se (log in): www.filmin.es.

Pas 3: Introdueix el teu codi personal a www.filmin.es/codigo.

Pas 4: Posa’t còmode i gaudeix de les 10 pel·lícules que han estat guardonades amb el Premi LUX a https://www.filmin.es/canal/luxprize.

Les nominades al Premi LUX 2021 a la Filmoteca

La Filmoteca de Catalunya acollirà al mes de maig la projecció gratuïta de les pel·lícules finalistes del Premi del Públic LUX 2021 del Parlament Europeu. Els dies 6, 13 i 20 de maig, a les 19.30 hores a la sala Chomón, es projectaran ‘Corpus Christi’, ‘Collective’ i ‘Otra ronda’. Entrades disponibles només a taquilla, màxim dues per persona.

Has vist alguna de les tres nominades? Vota per la teva preferida!

Per primera vegada, el premi LUX s’atorga conjuntament entre la ciutadania europea i els diputats al Parlament Europeu, repartint-se la puntuació al 50%. La ciutadania pot valorar fins al 23 de maig, les tres pel·lícules a la pàgina web del premi, www.luxaward.eu, amb una puntuació d’entre una fins a cinc estrelles. La pel·lícula guanyadora serà anunciada en sessió plenària el 9 de juny.