skip to content
 
 
Càmeres davant el Parlament Europeu
Càmeres davant el Parlament Europeu
 
08/09/2020

COVID-19 – Sassoli: “Estrasburg, declarada zona vermella. La propera sessió plenària se celebrarà a Brussel·les”

Declaració del president del Parlament Europeu, David Sassoli

“La seu del Parlament Europeu és Estrasburg. És una obligació que figura als tractats i amb la que volem complir. Hem fet tot el possible per reprendre el desenvolupament de les sessions plenàries a Estrasburg. No obstant això, l’augment del nombre de casos de COVID-19 en molts Estats membres i les decisions adoptades per les autoritats franceses de classificar tot el departament del Baix Rin com a zona vermella ens obliguen a reconsiderar el trasllat a Estrasburg. Estem molt decebuts per aquesta decisió, però el trasllat de l’administració del Parlament Europeu imposaria una quarantena a tot el personal en la seva tornada a Brussel·les”.

“Estem passant per un moment difícil i estic agraït per tota la cooperació, la voluntat i l’experiència mostrada per l’Ajuntament d’Estrasburg, les autoritats sanitàries i el govern”.

“El desig del Parlament Europeu és tornar a Estrasburg i estem segurs que amb la disminució de la pandèmia això serà possible. La sessió plenària del Parlament Europeu del 14 al 17 de setembre tindrà lloc a Brussel·les”.