skip to content
Càmeres davant el Parlament Europeu
Càmeres davant el Parlament Europeu
 
13/12/2016

Jaume Duch nomenat nou Director General de Comunicació del Parlament Europeu

La Mesa del Parlament Europeu va aprovar ahir dilluns, per unanimitat, la proposta del Secretari General de la Institució de nomenar Jaume Duch i Guillot nou Director General de Comunicació del Parlament. L'òrgan de direcció del Parlament va decidir així mateix que segueixi desenvolupant les funcions de portaveu de la institució.

 .

Jaume Duch és Llicenciat en Dret i va exercir com a professor de Dret Internacional Públic a la Universitat de Barcelona (1986-1990). Funcionari de la Unió Europea des de 1990, ha exercit sempre tasques relacionades amb la informació parlamentària, entre elles portaveu i conseller del President Gil-Robles entre 1997 i 1999 i responsable d'informació parlamentària de les Convencions que van redactar la Carta de drets fonamentals de la UE i el projecte de Constitució Europea.

És autor de diverses publicacions, articles i comunicacions sobre qüestions relatives a les institucions de la Unió Europea i al dret comunitari.

Des de juliol de 2006 en Jaume Duch era Director de Mitjans de comunicació i portaveu de la Institució. L’any 2013 va rebre el Premi al Millor Portaveu del Col·legi de Periodistes de Catalunya. “Aquí Europa” també ha premiat enguany Jaume Duch per la seva trajectòria com a comunicador a Brussel·les.

El nomenament tindrà efecte a partir de l'1 de febrer vinent.