Абонирайте се за уведомления по електронната поща

Европейският парламент предлага безплатна услуга за електронен абонамент. Тя Ви дава възможност да получавате автоматични известия по имейл, когато бъде добавена нова информация в определени области от нашата интернет страница. Това ще Ви помогне да се информирате по въпроси, които Ви интересуват, без да се налага да се връщате на интернет страницата, за да проверявате за актуализации.

За да се абонирате за тази услуга, е необходимо да предоставите своя имейл адрес. Той ще бъде използван единствено за да Ви се изпраща съдържанието, което сте поискали, или за да Ви се предостави достъп до вашия профил с абонаменти (който може да защитите с парола).

Броят на темите по тази безплатна абонаментна услуга, може да се промени с течение на времето, затова проверявайте периодично за допълнителни възможности.

Искате ли да се абонирате?

Ако проявявате интерес да получавате известия по имейл, когато информация по избрани теми бъде добавена на интернет страницата, абонирайте се и направете своя избор.

Вече сте абонирани?

Можете да добавяте или изтривате абонаменти по всяко време. Чрез своя Потребителски профил можете да променяте електронния си адрес, своите абонаменти или да премахнете електронния си адрес от тази услуга.

Имате ли нужда от помощ?

Ако се нуждаете от помощ или имате предложения относно услугата за известяване по електронната поща, моля, свържете се с webmaster@europarl.europa.eu

Записване 

ИЛИ

Влизане