Tilmelding til e-mail-abonnement

Europa-Parlamentet tilbyder en gratis elektronisk abonnementsservice, der giver dig mulighed for at modtage automatiske email-meddelelser, når der tilføjes nye oplysninger til visse emner på vores hjemmeside. Dette holder dig underrettet om emner af interesse, så du ikke er nødt til at gå tilbage til hjemmesiden for at se, om der er kommet opdateringer.

For at abonnere på denne service skal du oplyse din email-adresse. Den vil kun blive brugt til at give dig oplysninger om de emner, du har anmodet om, eller til at give dig adgang til din egen abonnentprofil (som du kan beskytte med et password).

Antallet af emner, der er adgang til gennem dette gratis abonnement, kan ændre sig efterhånden, så se regelmæssigt efter om der er flere muligheder.

Kunne du tænke dig at abonnere?

Hvis du er interesseret i at modtage email-meddelelser, når der tilføjes nye oplysninger om udvalgte emner på hjemmesiden, kan du abonnere og angive dine valg.

Allerede abonnent?

Du kan tilføje eller slette dit abonnement når som helst. Du kan gå ind på din brugerprofil og ændre din email-adresse, ændre dit abonnement eller fjerne din email-adresse fra denne service.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp eller har forslag vedrørende email-meddelelsestjenesten, er du velkommen til at kontakte webmaster@europarl.europa.eu

Tilmeld dig 

OR

Log ind