Tilaa sähköposti-ilmoitukset

Euroopan parlamentti tarjoaa maksuttoman sähköisen tilauspalvelun, jonka avulla saat automaattisesti sähköposti-ilmoituksen, kun parlamentin sivuston tiettyihin osiin lisätään uutta tietoa. Näin pysyt ajan tasalla sinua kiinnostavista asioita ilman, että sinun täytyy käydä sivustolla tarkistamassa päivityksiä.

Palvelua varten tarvitsemme sähköpostiosoitteesi. Sitä käytetään ainoastaan pyytämäsi sisällön toimittamiseen sinulle. Sen avulla voit myös tarkastella omia tilaustietojasi (jotka voit suojata salasanalla).

Tämän maksuttoman palvelun piiriin kuuluvat aihealueet voivat muuttua ajoittain, joten tarkista tarjolla olevat aiheet säännöllisesti.

Haluatko tilata palvelun?

Jos haluat saada sähköpostitse ilmoituksen, kun sivustolle lisätään valitsemaasi aiheeseen liittyvää tietoa, tilaa palvelu ja valitse aiheet.

Oletko jo tilaaja?

Voit aina halutessasi lisätä tai poistaa tilauksia. Voit tarkastella omaa käyttäjäprofiiliasi ja vaihtaa sähköpostiosoitetta, muuttaa tilauksiasi tai poistaa sähköpostiosoitteesi tästä palvelusta.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä ehdotuksia tästä ilmoituspalvelusta, lähetä viesti osoitteeseen webmaster@europarl.europa.eu

Rekisteröidy 

TAI

Kirjaudu sisään