Feliratkozás e-mail-értesítésekre

Az Európai Parlament ingyenes elektronikus feliratkozási szolgáltatást kínál, amelynek segítségével automatikus e-mail értesítést kap, amikor a parlamenti honlapot új információval töltjük fel. Ily módon folyamatosan tájékozódhat azt Önt érdeklő kérdésekről anélkül, hogy újra és újra ellenőriznie kellene a honlapot.

A feliratkozáshoz meg kell adnia e-mail címét, amelyet kizárólag arra használunk, hogy elküldjük az Ön által kért híreket, illetve amely biztosítja a hozzáférést a saját – jelszóval is védhető – felhasználói profiljához.

Az ingyenes szolgáltatáson keresztül elérhető témák száma időről időre változhat, ezért érdemes azokat rendszeresen ellenőrizni.

Szeretne feliratkozni?

Ha szeretne e-mailben értesítést kapni, amikor a kiválasztott témában új információ kerül a honlapra, iratkozzon fel a szolgáltatásra és válassza ki a témaköröket!

Ön már felhasználó?

Bármikor kiegészítheti vagy törölheti feliratkozásait. Ellenőrizheti felhasználói profilját, megváltoztathatja e-mail címét, módosíthatja feliratkozásait vagy eltávolíthatja e-mail címét a szolgáltatás köréből.

Segítségre van szüksége?

Ha segítségre van szüksége, vagy javaslatai vannak az e-mailes szolgáltatással kapcsolatban, küldjön üzenetet az alábbi címre webmaster@europarl.europa.eu

Regisztráció 

VAGY

Bejelentkezés