Abonneren op e-mailberichten

Het Europees Parlement biedt een gratis elektronische abonnementsdienst aan waarmee u automatisch meldingen via e-mail kunt ontvangen zodra er nieuwe informatie aan onze website wordt toegevoegd. Zo blijft u op de hoogte van interessante onderwerpen zonder de website te bezoeken.

Om u voor deze dienst aan te melden, dient u uw e‑mailadres op te geven. Dit zal alleen worden gebruikt om u de content toe te sturen die u hebt aangevraagd of om u toegang te verlenen tot uw eigen abonneeprofiel (dat u kunt beschermen met een wachtwoord).

Het aantal beschikbare onderwerpen in deze gratis abonnementsdienst kan na verloop van tijd veranderen. Controleer dus regelmatig of er extra opties zijn.

Wilt u zich aanmelden?

Als u interesse hebt in het ontvangen van meldingen zodra er informatie over gekozen onderwerpen aan de website wordt toegevoegd, meld u dan aan en kies uw onderwerpen.

Bent u al abonnee?

U kunt te allen tijde abonnementen toevoegen of verwijderen. U kunt inloggen op uw gebruikersprofiel om uw e‑mailadres of abonnementen te wijzigen of uw e‑mailadres af te melden voor deze dienst.

Hebt u hulp nodig?

Als u suggesties hebt voor de dienst e‑mailupdates, of als u hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen via webmaster@europarl.europa.eu

Account maken 

OF

Aanmelden