skip to content
 
 
 

Nyheter

 

Nyhetsbrev

Europaparlamentet i Strasbourg
Den här veckan bjuder på ett smörgåsbord av debatter och omröstningar. Jordbruk, digitala marknader, laglig migration, minimilöner och relationen med Belarus står på agendan när ledamöterna sammanträder i Strasbourg.
Höstskog
Striktare regler för så kallade gyllene visum till EU och nya regler mot avskogning och skogsförstörelse står på utskottsagendan
Europaparlamentet i Bryssel
Idag deltar Frances Haugen, tidigare anställd på Facebook, i en utskottsutfrågning i Europaparlamentet.
 

Pressmeddelanden

Press på plats i Strasbourg
Vilka är höstens hetaste frågor på EU-nivå? Nu kan du söka resestipendium för att delta i en pressresa till Europaparlamentet i Strasbourg den 13-16 september för att följa den årliga debatten om tillståndet i EU.
Föreningen Navets styrelse och medarbetare. Foto: Föreningen Navet i Bergsjön
Föreningen Navet i Bergsjöns Medskapandeprojekt vinner Europeiska medborgarpriset 2021. Priset delas ut av Europaparlamentet och går till enastående européer.
Europaparlamentet i Strasbourg
Inbjudan till pressträff 5 juli: HBTQ-lagar i Ungern, rättsstatsprincipen, migration och klimat

Aktiviteter

Panelsamtal om digitala plattformar och AI
– vad betyder det för konsumenter och företag i Sverige? Välkommen till två digitala panelsamtal med röster från politiken, näringslivet och konsumentrörelsen fredag den 19 november
Stilleståndsdagen
– Ett samtal om hur Första världskrigets fredsavtal lade grunden till hundra års fortsatta katastrofer. Välkommen att följa samtalet fysiskt eller digitalt den 11 november 2021 kl 11.00 – 12.30, Europahuset i Stockholm, Regeringsgatan 65.
banner panelsamtal 25 oktober
Välkomna till ett digitalt panelsamtal om plattformsekonomin måndagen den 25 oktober.
Alla pressmeddelanden
Alla aktiviteter
Alla nyhetsbrev