skip to content
 
 
Stockholm
Stockholm
 

Nyheter

 

Nyhetsbrev

Europaparlamentet i Strasbourg
 Europaparlamentet sammanträder: biologisk mångfald, Belarus och betalningar av EU-medel 
Pass och munskydd
Lär dig mer om EU:s handels-, säkerhets- och försvarspolitik. Inled sommaren med spännande samtal om EU:s roll i världen. 
Pass och munskydd
Oro för pressfriheten i Ungern och Polen, stöd till dem som drabbas hårt av brexit, ljus i tunneln för EU:s framtida jordbrukspolitik och omröstning om digitala covid-intyg som ska underlätta resandet i Europa. En fullspäckad agenda med andra ord.
 

Pressmeddelanden

Pass och munskydd
Hur kan vi underlätta resandet under pandemin? Välkommen att delta i en pressträff måndagen den 26 april kl. 12.15 om förslaget om ett digitalt grönt covidintyg.
Konferensen om EUs framtid
Konferensens centrala knutpunkt, som presenterades i dag av styrelsens medordförande, kommer att göra det möjligt för medborgarna att hjälpa till att utforma EU:s framtid.
Kammaren i Bryssel
Välkommen till en digital pressträff den 8 mars kl. 14.00, för en genomgång av veckans viktigaste debatter och omröstningar. Medverkar gör Europaparlamentarikerna Jytte Guteland (S), Karin Karlsbro (L) och Jessica Polfjärd (M).

Aktiviteter

Elever vid Wisbygymnasiet
Den 7 juni kommer elever vid Wisbygymnasiet att träffa EU-ministern, i en webbsänd frågestund.
Elever vid Sjölins gymnasium frågar ut EU-minister Hans Dahlgren
Den 2 juni kommer elever vid Sjölins gymnasium i Vasastan i Stockholm att träffa EU-ministern, i en webbsänd frågestund.
Elever vid JENSEN gymnasium i Västerås
Den 26 maj kommer elever vid Jensen gymnasium i Västerås att träffa Europaparlamentariker Jörgen Warborn (M), i en webbsänd frågestund.
Elever vid Gislaveds Gymnasium frågar ut EU-politiker
Den 19 maj kommer elever vid Gislaveds Gymnasium att träffa EU-ministern, i en webbsänd frågestund.
Alla pressmeddelanden
Alla aktiviteter
Alla nyhetsbrev