skip to content
 
 
 

Inspirationsmöte och utbildning om sociala medier

05-03-2020
 .
Lund 5 mars
Lund 5 mars
 

EVENTET ÄR FULLBOKAT. VILL DU ATT VI ARRANGERAR ETT NYTT MÖTE SENARE I VÅR?

Roligt att ni är många som är intresserade av vårt event! Vi vill gärna träffa så många som möjligt och arrangerar gärna ett liknande tillfälle igen.

Fick du inte plats den här gången men är intresserad av att delta om vi arrangerar ett nytt inspirationsmöte med utbildning i Lund eller Malmö? Mejla oss och anmäl ditt intresse:

kontakt-se@tillsammansieuropa.eu.

 .
 
 .

Att lära sig maximera engagemanget är viktigt för att påverka samhället – välkommen på inspirationsmöte och utbildning om sociala medier som vi arrangerar tillsammans med Utrikespolitiska föreningen i Lund.

I maj valde ett rekordstort antal väljare sina representanter till Europaparlamentet och det nya parlamentet ska nu utforma en politik för att möta Europas utmaningar. Oavsett om du brinner för klimatet, din integritet på nätet, migrationsfrågor, försvaret av våra grundläggande rättigheter eller något annat så räcker det inte att tycka till vart femte år när det är EU-val. Politiken utformas mellan valen och vår demokrati behöver din röst.

För att maximera din påverkan behöver du kunskap om hur du ökar engagemanget. För att stödja alla som är intresserade av samhällsfrågor och uppmuntra de som vill göra sin röst hörd bygger Europaparlamentet nu ett partipolitiskt neutralt nätverk – Tillsammans i Europa – och påbörjar rekryteringen av Demokratiambassadörer som kommer att få stöd för att bli bättre på att skapa engagemang och samtidigt folkbilda om hur svensk och europeisk parlamentarisk demokrati funkar.

Den 5 mars kommer Europaparlamentet till Lund. Ta då chansen att höra mer om Tillsammans i Europa och vad ambassadörsskapet skulle kunna innebära för dig. Du får samtidigt möjlighet att höra vad Per Grankvist, redaktör för Sveriges största politikkonto på Instagram "Väljarskolan", har att berätta om sina erfarenheter av sociala medier och resan från noll till 20.000 följare på hundra dagar och miljontals visningar i veckan.

Plats:  Edens hörsal, Allhelgona kyrkogata 14, Lund.
Datum och tid:  Torsdagen den 5 mars kl. 17.00-19.00.
Arrangörer: Europaparlamentets kontor i Sverige och Utrikespolitiska föreningen i Lund
Språk: Mötet hålls på engelska


Har du inte möjlighet att delta i Lund? Håll utkik efter kommande möten. Vi planerar att arrangera inspirationträffar och utbildningstillfällen på fler orter i landet.