skip to content

 
 
 

Besök

Europaparlamentets byggnader i Strasbourg, Stockholm och Bryssel
Europaparlamentets byggnader i Strasbourg, Stockholm och Bryssel
 
 

Besök Europaparlamentet i Bryssel, Strasbourg och Luxemburg

Vi på Europaparlamentet vill att du ska kunna komma och se vilka vi är och vad vi gör. Vi tar emot besökare, både enskilda besökare och grupper, på våra tre arbetsorter i Bryssel, Luxemburg och Strasbourg.

Varför inte låta oss visa dig runt i parlamentet eller följa med ett sammanträde i plenum eller någon annan viktig händelse som är öppen för allmänheten?

Du kan läsa mer om visningarna på följande webbsida:

 
 

Parlamentarium Europaparlamentets besökscentrum i Bryssel

Upplev Europaparlamentet som aldrig tidigare! På besökscentret i Bryssel kan både barn och vuxna få reda på mer om den EU-institution som representerar dem på ett fräscht och modernt sätt.

Dynamiska och interaktiva multimedieskärmar tar dig med på en resa som visar Europas integration och hur denna påverkar vår vardag. Utställningen finns på alla 24 officiella EU-språk och är gratis. Lokalerna är helt anpassade för personer med särskilda behov.

Parlamentarium
 
 

Besök Europaparlamentet i Sverige

Besök oss gärna i Europahuset, EU-kommissionens och Europaparlamentets informationscentrum i Sverige. Det ligger på Regeringsgatan 65 i Stockholm (plan 2). Här finns informationsmaterial om EU - broschyrer, kartor m.m. - och du kan också få hjälp med att söka EU-information på Internet.

Du är även välkommen på studiebesök med en grupp eller skolklass, så informerar vi om EU och om Europaparlamentet. Boka besöket genom att skicka ett epost-meddelande till adressen:

E-post: europahuset-sverige@ec.europa.eu