Ga naar de inhoud
 
 
 
 

Welkom

 .

Welkom op de site van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland! Volg hier het laatste nieuws uit het Europees Parlement.

Klik hier
 .

Trainee gezocht in Den Haag!

Traineeships
 .
 .

NIEUWS & ACTIVITEITEN

Het Europees Parlement kent jaarlijks de Prijs van de Europese Burger toe aan projecten en initiatieven om deze uitzonderlijke prestaties binnen de EU te erkennen. Dit jaar wint Stichting Aerodelft de Prijs van de Europese Burger in Nederland met het project Phoenix.
Foto: Lize Kraan
Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen!
De Conferentie over de toekomst van Europa: dit is jouw kans om jouw stem te laten horen, om te zeggen in wat voor soort Europa je wilt leven, om onze toekomst vorm te geven.
Overzicht van de parlementscommissies van het Europees Parlement en de Nederlandse leden die hier zitting in nemen
Europese vlag.
In dit online debat dat Instituut Clingendael organiseerde in samenwerking met het liaisonbureau van het Europees Parlement en de vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland spraken we over de opzet van de Conferentie over de Toekomst van Europa en wat Nederland eraan kan hebben.
De Nederlandse finalist voor de Europese Karel de Grote-prijs voor jongeren 2021 is het project "Lockdown Economy" van Think Tank AlterContacts.
In een zevental videos in de reeks ‘Waar is Europa van?’ nemen we je mee in de geschiedenis, het functioneren en de instanties van de Europese Unie.
vlaggen.
Het Europees Parlement is steeds op zoek naar nieuw vertaaltalent. Overweeg je een carrière als vertaler, maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Dan is een lange stage de perfecte manier om erachter te komen of dit soort werk voor jou is weggelegd.
Heb je vragen over het Parlement? Ooit wel Europese kwesties in een debat willen bespreken? Het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Den Haag staat klaar om je te helpen.
Brochure Kom bij het Europees Parlement
Ben je geïnteresseerd in een stage of een baan bij het Europees Parlement? In deze gids vind je een overzicht van de verschillende stage- en carrièremogelijkheden die onze instelling te bieden heeft.
My House Of European History
Deel jij ook jouw verhaal op de 'My House of European History' site?
EERDERE ACTIVITEITEN