Ga naar de inhoud
 
 

Welkom

 .

Om alle e-mailadressen en socialmedia-accounts van de Nederlandse Europarlementariërs te vinden kunt u hier klikken.

Welkom op de site van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland! Volg hier het laatste nieuws uit het Europees Parlement.

Klik hier
 .

Trainee gezocht in Den Haag!

Traineeships
 .
 .
 .

NIEUWS & ACTIVITEITEN

Donderdagmiddag 19 mei organiseren het Liaisonbureau van het Europees Parlement, de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland en WerkenbijdeEU (onderdeel van de Rijksoverheid) daarom A Future, Made in Europe in het Paard in Den Haag, om samen met jou richting te geven aan de EU.
The European Parliament Liaison Office in the Netherlands and Studium Generale Maastricht were delighted to invite you to the debate café on biodiversity as European policy. Together with MEP Anja Hazekamp, amongst others, we discussed various important questions related to the EU’s biodiversity strategy. Rick van der Kleij moderated the event.
Samen.eu is een pan-Europese gemeenschap die iedereen aanmoedigt om deel te nemen aan de Europese democratie.
Het Europees Parlement en de Stichting Internationale Karel de Grote-prijs in Aken delen elk jaar een prijs uit aan jongerenprojecten met een sterke Europese dimensie.
Overzicht van de parlementscommissies van het Europees Parlement en de Nederlandse leden die hier zitting in nemen
De Prijs van de Europese Burger erkent initiatieven die bijdragen tot Europese samenwerking en de bevordering van gemeenschappelijke waarden. Ken je een project dat de prijs verdient? Draag het dan nu voor!
De Conferentie over de toekomst van Europa: dit is jouw kans om jouw stem te laten horen, om te zeggen in wat voor soort Europa je wilt leven, om onze toekomst vorm te geven.
Maak deel uit van de grootste filmjury in Europa! Tot 25 mei 2022 kun je kijken en stemmen voor je favoriete film. De uitreikingsceremonie van de LUX-publieksprijs vind op 8 juni 2022 plaats in het Europees Parlement in Straatsburg.
Heb je vragen over het Parlement? Ooit wel Europese kwesties in een debat willen bespreken? Het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Den Haag staat klaar om je te helpen.
In een zevental videos in de reeks ‘Waar is Europa van?’ nemen we je mee in de geschiedenis, het functioneren en de instanties van de Europese Unie.
vlaggen.
Het Europees Parlement is steeds op zoek naar nieuw vertaaltalent. Overweeg je een carrière als vertaler, maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Dan is een lange stage de perfecte manier om erachter te komen of dit soort werk voor jou is weggelegd.
Brochure Kom bij het Europees Parlement
Ben je geïnteresseerd in een stage of een baan bij het Europees Parlement? In deze gids vind je een overzicht van de verschillende stage- en carrièremogelijkheden die onze instelling te bieden heeft.
My House Of European History
Deel jij ook jouw verhaal op de 'My House of European History' site?
EERDERE ACTIVITEITEN