Ga naar de inhoud
 
 

Welkom op de site van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland! Volg hier het laatste nieuws uit het Europees Parlement.

Klik hier
 .

Om alle e-mailadressen en socialmedia-accounts van de Nederlandse Europarlementariërs te vinden kun je op de link hieronder klikken.

Klik hier voor alle e-mailadressen en socialmedia-accounts van de Nederlandse Europarlementariërs.

 .

Trainee gezocht in Den Haag!

Traineeships
 .
 .
 .

NIEUWS & ACTIVITEITEN

Foto: Lize Kraan
Om extra bewustwording te creëren over de noodzaak om onze ecosystemen te herstellen en veerkrachtiger te maken organiseert het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland de ‘Europa Etappe’ van de Boskalis Beach Cleanup Tour, in samenwerking met de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie en Stichting De Noordzee.
Dit jaar wint het factcheck-project Nieuwscheckers van Universiteit Leiden de Prijs van de Europese Burger in Nederland.  Het Europees Parlement kent deze prijs jaarlijks toe aan projecten en initiatieven om uitzonderlijke prestaties binnen de EU te erkennen.
Nabeschouwing van de Conferentie over de Toekomst van Europa
The European Parliament Liaison Office in the Netherlands and Studium Generale Maastricht were delighted to invite you to the debate café on biodiversity as European policy. Together with MEP Anja Hazekamp, amongst others, we discussed various important questions related to the EU’s biodiversity strategy. Rick van der Kleij moderated the event.
Samen.eu is een pan-Europese gemeenschap die iedereen aanmoedigt om deel te nemen aan de Europese democratie.
Het Europees Parlement en de Stichting Internationale Karel de Grote-prijs in Aken delen elk jaar een prijs uit aan jongerenprojecten met een sterke Europese dimensie.
Overzicht van de parlementscommissies van het Europees Parlement en de Nederlandse leden die hier zitting in nemen
De Conferentie over de toekomst van Europa: dit is jouw kans om jouw stem te laten horen, om te zeggen in wat voor soort Europa je wilt leven, om onze toekomst vorm te geven.
Heb je vragen over het Parlement? Ooit wel Europese kwesties in een debat willen bespreken? Het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Den Haag staat klaar om je te helpen.
In een zevental videos in de reeks ‘Waar is Europa van?’ nemen we je mee in de geschiedenis, het functioneren en de instanties van de Europese Unie.
vlaggen.
Het Europees Parlement is steeds op zoek naar nieuw vertaaltalent. Overweeg je een carrière als vertaler, maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Dan is een lange stage de perfecte manier om erachter te komen of dit soort werk voor jou is weggelegd.
Brochure Kom bij het Europees Parlement
Ben je geïnteresseerd in een stage of een baan bij het Europees Parlement? In deze gids vind je een overzicht van de verschillende stage- en carrièremogelijkheden die onze instelling te bieden heeft.
My House Of European History
Deel jij ook jouw verhaal op de 'My House of European History' site?
EERDERE ACTIVITEITEN