Ga naar de inhoud
 
 
 

Debat Nieuwe energie voor Noord-Nederland 22 februari in Groningen

Kom ook en ga in gesprek met Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD, Tweede Kamer) en Bas Eickhout (Groenlinks, Europees Parlement).

 .

Het klimaat is hot! En dat heeft grote gevolgen voor Noord-Nederland. Wat komt er in plaats van Gronings gas? Hoe gaan we om met Poetin die ver weg is en de windmolen in uw achtertuin? Wie gaat betalen en wie gaat profiteren? De Europese verkiezingen staan voor de deur. Twee partijen met totaal andere idealen en plannen gaan met elkaar en met u het debat aan. Om u te laten zien dat er echt wat te kiezen valt en om naar u te luisteren.

Op 22 februari debatteren Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD, Tweede Kamer) en Bas Eickhout (Groenlinks, Europees Parlement) onder leiding van Rogier Elshout met elkaar en met u over de vragen: `Wat is de rol van Noord-Nederland in Europa en de wereld?´, maar ook `Hoe verdelen we de lusten en de lasten eerlijk?´

Tijdens het debat zal informatie aanwezig zijn over de 'Ik stem deze keer'-campagne.

De inloop is vanaf 19:00u en het debat begint om 19:30u. RSVP nu en reserveer hier jouw gratis plekje. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!