Ga naar de inhoud
 
 
 

Kijktip: Goedemorgen Europa! van 16 juni

Kijk terug naar deze Goedemorgen Europa! over hoe de EU de financiële impact van de coronacrisis moet opvangen.

 .

Hoe moet Europese hulp tijdens de coronacrisis worden gefinancierd? En welke voorwaarden moeten er komen bij het door de Europese Commissie voorgestelde herstelfonds?

Op dinsdag 16 juni om 09.00 uur spraken Paul Tang (PvdA/S&D) en Steven Maijoor (voorzitter van de Europese Autoriteit voor effecten en markten) over de de financiële impact van de coronacrisis. Tijdens de uitzending waren er verschillende mogelijkheden om mee te doen m.b.v. polls en konden deelnemers hun vragen stellen.

Het debat stond onder leiding van moderator Rogier Elshout en maakte deel uit van Goedemorgen Europa!: een serie onlinedebatten met Nederlandse Europarlementariërs.
Wil je alle debatten terugkijken en de volgende debatten volgen en meepraten over de onderwerpen? Dat kan via: www.goedemorgeneuropa.nl en op YouTube.

Deze debatreeks wordt georganiseerd door Het Europees Parlement Liaisonbureau en bespreekt verschillende thema’s die in een ander licht zijn komen te staan door de uitbraak van het coronavirus in de EU. Elk debat zullen andere Europarlementariërs op basis van stellingen in discussie gaan over deze onderwerpen.

r