Ga naar de inhoud
 
 
 

Kijktip: Goedemorgen Europa! van 23 juni

Kijk terug naar Goedemorgen Europa! over ​de hulp die de EU biedt aan de landbouw- en visserijsectoren.

 .

Hoe kan de EU helpen de voedselvoorraad te garanderen tijdens de coronacrisis? En op welke manier wordt zet de discussie over het coronavirus duurzaamheid en dierenwelzijn in een ander daglicht?

Op dinsdag 23 juni om 09.00 uur spraken Bert-Jan Ruissen (SGP, ECR) en Anja Hazekamp (PvdD, GUE/NGL) over ​de hulp die de EU biedt aan de landbouw- en visserijsectoren en hoe we verder moeten na de coronacrisis. Tijdens de uitzending waren er verschillende mogelijkheden om mee te doen m.b.v. polls door vragen te stellen.

Het debat stond onder leiding van moderator Rogier Elshout en maakte deel uit van Goedemorgen Europa!: een serie onlinedebatten met Nederlandse Europarlementariërs.

Wil je alle debatten terugkijken en de volgende debatten volgen en meepraten over de onderwerpen? Dat kan via: www.goedemorgeneuropa.nl en op YouTube.

Deze debatreeks wordt georganiseerd door het Europees Parlement Liaisonbureau en bespreekt verschillende thema’s die in een ander licht zijn komen te staan door de uitbraak van het coronavirus in de EU. Tijdens elk debat zullen andere Europarlementariërs op basis van stellingen in discussie gaan over deze onderwerpen.