Ga naar de inhoud
 
 
 

Kijktip: paneldiscussie - The influence, threats and benefits of AI on (in)equality

De vijfde editie van de Brave New World conferentie opende op maandag 9 november met een gratis paneldiscussie met Europarlementariër Kim van Sparrentak.

 .

De vijfde editie van de Brave New World conferentie opende op maandag 9 november  met een gratis paneldiscussie georganiseerd in samenwerking met het Europees Parlement. Europarlementariër Kim van Sparrentak (GroenLinks), onderzoeker Rudy van Belkom (Stichting Toekomstbeeld der Techniek) en Associate Professor Seda Gürses (TU Delft) waren te gast en bespraken met moderator Jim Stolze het effect van "Artifical Inteligence" (AI) op gelijkheid en ongelijkheid. Welke invloed heeft AI en wat zijn de risico's?

Bekijk hier de paneldiscussie!

Als onderdeel van onze deelname aan de Brave new World Conferentie kunnen 300 mensen tot 13/11 gratis de film Sámi Blood (winnaar van de LUX filmprijs 2017) bekijken met vouchercode SAMIBLOODBNW2020: watch.liff.nl

Brave New World vindt dit jaar op 9 en 10 november geheel online plaats. Meer informatie over de andere discussies tijdens het festival vind je op https://www.bravenewworld.nl/.