Ga naar de inhoud
 
 

Welkom op de site van het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Nederland! Volg hier het laatste nieuws uit het Europees Parlement.

Klik hier
 .

Om alle e-mailadressen en socialmedia-accounts van de Nederlandse Europarlementariƫrs te vinden kun je op de link hieronder klikken.

Klik hier voor alle e-mailadressen en socialmedia-accounts van de Nederlandse Europarlementariërs.

 .

Trainee gezocht in Den Haag!

Traineeships
 .
 .
 .

NIEUWS & ACTIVITEITEN

Het Europees Parlement Liaisonbureau in Nederland en Radboud Reflects nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het debat omtrent ‘Big Tech aan banden?’ met Europarlementariër Paul Tang, jurist Frederik Zuiderveen Borgesius en filosoof Bernd Hoeksema. 
Om ervoor te zorgen dat de EU de belangrijkste zorgen van de Europeanen aanpakt, zullen de EP-leden op 14 september het werk van de Europese Commissie beoordelen. Volg het SOTEU-debat live.
Volg ons op Twitter, Instagram, Snapchat en Facebook
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van het Europees Parlement in Brussel, Straatsburg en ook hier in Nederland? Volg ons op Twitter (@Europarl_NL), Instagram (EPinNL), Facebook (Europees.Parlement.Nederland) en YouTube (EP Europees Parlement in Nederland)!
Dit jaar wint het factcheck-project Nieuwscheckers van Universiteit Leiden de Prijs van de Europese Burger in Nederland.  Het Europees Parlement kent deze prijs jaarlijks toe aan projecten en initiatieven om uitzonderlijke prestaties binnen de EU te erkennen.
Nabeschouwing van de Conferentie over de Toekomst van Europa
Samen.eu is een pan-Europese gemeenschap die iedereen aanmoedigt om deel te nemen aan de Europese democratie.
Het Europees Parlement en de Stichting Internationale Karel de Grote-prijs in Aken delen elk jaar een prijs uit aan jongerenprojecten met een sterke Europese dimensie.
Overzicht van de parlementscommissies van het Europees Parlement en de Nederlandse leden die hier zitting in nemen
Heb je vragen over het Parlement? Ooit wel Europese kwesties in een debat willen bespreken? Het Liaisonbureau van het Europees Parlement in Den Haag staat klaar om je te helpen.
In een zevental videos in de reeks ‘Waar is Europa van?’ nemen we je mee in de geschiedenis, het functioneren en de instanties van de Europese Unie.
vlaggen.
Het Europees Parlement is steeds op zoek naar nieuw vertaaltalent. Overweeg je een carrière als vertaler, maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Dan is een lange stage de perfecte manier om erachter te komen of dit soort werk voor jou is weggelegd.
My House Of European History
Deel jij ook jouw verhaal op de 'My House of European History' site?
EERDERE ACTIVITEITEN