Аудио подкастове

Абонирането за подкастове Ви дава възможност да получавате автоматично най-новата емисия от програмата, за която се запишете, веднага щом тя стане достъпна. За тази цел трябва да се „абонирате“ за подкаста, както бихте се абонирали за списание. Абонирането е безплатно и когато пожелаете, можете да го прекратите. За момента Европейският парламент разпространява само подкастове във формат на аудиофайлове.

За начало ще имате нужда от софтуерен продукт за четене на подкастове или потребителска сметка на базиран в интернет четец на RSS емисии. Повечето от тези приложения са достъпни безплатно.

Просто копирайте и залепете RSS адреса на подкаста в предпочитания от Вас софтуерен продукт за четене на подкастове или четец онлайн и задайте опцията за абониране. По този начин Вашето приложение за четене на подкастове ще знае къде да намира новите емисии на избрания от Вас подкаст.

Подкастове на Службата на ЕП за парламентарни изследвания относно политиките на ЕС

Тук може да чуете подбрани подкастове на Генералната дирекция за парламентарни изследвания относно политиките на ЕС. Задълбочен анализ на различни актуални въпроси, свързани с политиките на ЕС, основаващ се на обективни , авторитетни и независими проучвания.

Подкастове на Службата на ЕП за парламентарни изследвания относно науката и технологиите

Слушайте избрани подкастове, които представят най-новите научни и технологични постижения и анализират тяхното отражение върху живота ни и политическите им последици.

Подкастове на Изследователската служба на ЕП: Какво прави Европа за Вас

Искате ли да знаете как Европейският съюз променя всекидневния Ви живот? Научете какво Европа прави за Вас от нашите ЕДНОМИНУТНИ подкастове.