Podcast-audiolähetykset

Podcast-tilauksen avulla voit vastaanottaa valitsemiesi ohjelmien uusimmat jaksot automaattisesti heti kun ne ovat saatavilla. Podcast-tilausta voisi verrata vaikkapa lehtitilaukseen. Tilaus on ilmainen ja voit perua sen milloin haluat. Euroopan parlamentti tarjoaa podcast-lähetyksiä tällä hetkellä vain äänitiedostoina.

Podcastien vastaanottoon tarvitset lukijaohjelman tai tilin verkossa toimivassa syötteenlukijapalvelussa. Useimmat näistä välineistä ovat ilmaisia.

Kopioi podcast-lähetyksen RSS-osoite käyttämääsi ohjelmaan tai syötteenlukijapalveluun ja tilaa syöte. Syötteenlukija lataa uudet podcast-jaksot niiden tullessa saataville.

EPRS:n politiikka-aloja koskevat podcast-lähetykset

Tästä voit kuunnella EPRS:n politiikka-aloja koskevia podcasteja. Puolueettomaan, luotettavaan ja riippumattomaan tutkimukseen perustuvia yksityiskohtaisia selvityksiä Euroopan unioniin liittyvistä ajankohtaisista politiikka-aiheista.

EPRS:n tiede- ja teknologia-aiheiset podcast-lähetykset

Kuultavana on erilaisia podcast-lähetyksiä, joissa raportoidaan uusimmasta tieteen ja teknologian alan kehityksestä ja tarkastellaan sen vaikutusta meidän elämäämme ja politiikkaan.

EPRS:n podcast-Näin EU toimii hyväksesi

Haluatko tietää, miten Euroopan unionin vaikuttaa päivittäiseen elämääsi? Kuuntele 60 SEKUNNIN podcast-lähetyksissämme, mitä Eurooppa tekee sinulle.