Tulevat tapahtumat

EPRS Policy Talks 2023-2024
Seminaarit EPRS

What is the EU doing on European political parties and the European Council?

You are invited to come in the EP new Info Hub - left to the European Parliament' main entrance (Esplanade Solidarność in Brussels) - to have a conversation with Ralf Drachenberg, policy expert in the European Parliament Research Service, to learn more on what is the EU doing on this subject.

Please just drop in! No registration is required.

EPRS Policy Talks 2023-2024
Seminaarit EPRS

What is the EU doing to step up its defence and to promote peace?

You are invited to come in the EP new Info Hub - left to the European Parliament' main entrance (Esplanade Solidarność in Brussels) - to have a conversation with Suzana Anghel, policy expert in the European Parliament Research Service, to learn more on what is the EU doing on this subject.

Please just drop in! No registration is required.

Kuulemiset

Työjärjestyksen 193 artiklan mukaan valiokunta voi kuulla asiantuntijoita, jos se katsotaan välttämättömäksi tietyn asian käsittelyn kannalta. Kaksi tai useampi valiokunta voi myös pitää yhteisen kuulemistilaisuuden. Useimmat valiokunnat järjestävät säännöllisesti kuulemistilaisuuksia, sillä ne antavat mahdollisuuden kuulla asiantuntijoita ja käydä keskusteluja keskeisistä kysymyksistä. Tällä sivulla esitetään kaikki valiokuntien kuulemisista saatavilla olevat tiedot: ohjelmat, julisteet, puheenvuorot jne.

Seminaarit

Seminaareja järjestävät politiikkayksiköt ja tulevaisuuden ennakoinnin tutkimusyksikkö (STOA), ja niitä hallinnoidaan varainhoitoasetuksen mukaisesti. Ne eivät välttämättä ole julkisia, mutta niitä voidaan järjestää valiokuntakokousten aikana.

EPRS:n keskustelutilaisuudet ja kirjaesittelyt

EPRS:n keskustelutilaisuudet ja kirjaesittelyt

Muut tapahtumat

Kaikki muut politiikanalan tapahtumat