Zvučni podkasti

Pretplata na prijenose (podcast) omogućuje vam automatsko primanje najnovijih epizoda programa na koji se prijavite čim one postanu dostupne. Za primanje tih prijenosa potrebno se „pretplatiti” na prijenos, slično kao za časopis. Isto tako u bilo kojem trenutku možete prekinuti primanje ovih prijenosa. Europski parlament trenutno nudi samo zvučne prijenose.

Za početak trebate programsku podršku za primanje prijenosa ili korisnički račun na mrežnom čitaču prijenosa. Većina ovih alata dostupna je besplatno.

Samo kopirajte i zalijepite RSS adresu prijenosa u odabrani alat za primanje prijenosa ili mrežni čitač i odaberite pretplatu. Na ovaj način vaš alat za primanje prijenosa znat će gdje pretraživati nove episode vašeg odabranog prijenosa.

Podkasti EPRS-a o političkim pitanjima

Ovdje možete poslušati izbor podcasta EPRS-a o politikama. Pruža se detaljan uvid u različite aktualne političke teme EU-a na temelju objektivnih, pouzdanih i nezavisnih istraživanja.

Podkasti EPRS-a o znanosti i tehnologiji

Poslušajte izbor podkasta u kojima se govori o najnovijem napretku u znanosti i tehnologiji, analizira njegov budući utjecaj na naš život i istražuju njegove političke implikacije.

Podkasti EPRS-a: Što Europa čini za Vas

Zanima li Vas na koji način Europska unija utječe na Vaš svakodnevni život? Odgovore ćete pronaći u našim podkastima od 60 SEKUNDI.