Podcast hanganyagok

A podcastra való feliratkozás révén automatikusan megkapja a kiválasztott program legfrissebb részét, amint rendelkezésre áll. Az ingyenes podcast szolgáltatásra, csakúgy, mint egy hírújságra, fel kell iratkozni. A szolgáltatás bármikor lemondható. Az Európai Parlament jelenleg csak hangfelvételeket kínál podcast formájában.

Szüksége lesz egy podcast szoftverre, vagy fel kell iratkoznia egy web-alapú hírfolyamolvasóra (feed-olvasó). Az ilyen eszközök többsége térítésmentesen igénybe vehető.

Másolja ki és illessze be a podcast RSS-címét az Ön által kiválasztott podcast szoftverbe vagy web-alapú hírfolyamolvasóba, és válassza ki a „feliratkozás” menüpontot. Ily módon az eszköz tudni fogja, hogy hol keresse az Ön által kiválasztott podcast legfrissebb részét.

Az EPRS szakpolitikai podcastjai

Itt meghallgathatja az EPRS válogatott szakpolitikai podcastjait. Különböző aktuális uniós szakpolitikai területek objektív, mérvadó és független kutatásokon alapuló részletesebb áttekintése.

Az EPRS tudományos és technológiai podcastjai

Hallgassa meg a legújabb tudományos és technológiai fejlesztésekről szóló podcastokat, melyek megvizsgálják, milyen hatással lesznek e fejlesztések életünkre, illetve körüljárják a lehetséges politikai vonatkozásokat.

Az EPRS podcastjai: Európának köszönhetjük

Szeretné tudni, hogy az Európai Unió hogyan befolyásolja mindennapi életét? 60 MÁSODPERCES podcastjainkból megtudhatja, mit tesz Önért Európa.