Audiopodcasts

EPRS-podcasts over het EU-beleid

 

Luister hier naar een selectie van EPRS-podcasts over het EU-beleid. Een indringende kijk op actuele thema's in het EU-beleid, gebaseerd op objectief, gezaghebbend en onafhankelijk onderzoek.

Podcasts van EPRS over wetenschap en technologie

 

Beluister allerlei podcasts over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap en technologie: hoe zullen zij ons leven beïnvloeden en wat betekent dit voor het beleid?

Podcasts EPRS: Wat Europa voor jou doet

 

Wil je weten hoe de Europese Unie jouw dagelijks leven beïnvloedt? Ontdek wat Europa voor jou doet via onze 60 SECONDEN durende podcasts.

Podcasts op Europarl: hoe en wat?

Met de podcasts op Europarl ontvangt u automatisch de laatste editie van elk door u gekozen programma, zodra die beschikbaar is. Om deze gratis podcasts te ontvangen moet u zich abonneren, net als op een tijdschrift. U kunt podcasts ook op elk moment weer afzeggen. Momenteel heeft het Europees Parlement alleen nog maar audiopodcasts.

Vervolgens heeft u een feed reader nodig of een account bij een web-based feed reader. De meeste van deze feed readers zijn gratis.

Kopieer het RSS-adres van de podcast in de door u gekozen feed reader en abonneer u op de feed. Uw feed reader zorgt er dan voor dat u steeds de laatste editie van de gewenste podcast ontvangt.