Podcast audio

Dacă vă abonați la un podcast, primiți automat ultimul episod al programului ales de îndată ce este disponibil. Aceste podcasturi sunt gratuite, nu trebuie decât să vă „abonați” la ele, exact cum v-ați abona la o revistă. De asemenea, puteți renunța la acest abonament oricând doriți. Pentru moment, Parlamentul European nu oferă decât podcasturi audio.

Înainte de toate, aveți nevoie de un software cititor de podcasturi sau de un cont la un furnizor de cititoare de fluxuri pe web. De cele mai multe ori, aceste instrumente sunt gratuite.

Nu trebuie decât să copiați adresa RSS a podcastului în software-ul cititor de podcasturi sau în cititorul RSS online și să activați comanda „abonare”. Programul sau site-ul respectiv va ști, astfel, unde să caute noi episoade din podcastul selectat.

Podcasturi ale EPRS pe diverse teme de politică

Ascultați o selecție de podcasturi ale EPRS pe diverse teme de politică. Informații detaliate cu privire la diverse domenii de politică importante ale UE, bazate pe cercetări obiective, recunoscute și independente.

Podcasturi ale EPRS pe teme de știință și tehnologie

Ascultați o selecție de podcasturi care prezintă cele mai recente evoluții din domeniul științei și al tehnologiei, analizând totodată impactul lor asupra vieților noastre și consecințele lor în ceea ce privește diversele politici.

Podcasturi ale EPRS: Ce face Europa pentru dumneavoastră

Doriți să aflați cum influențează Uniunea Europeană viața dumneavoastră de zi cu zi? Aflați ce face Europa pentru dumneavoastră în podcasturile noastre de 60 DE SECUNDE.