Observatorul legislativ

Aici puteți urmări pas cu pas procesul decizional european. Aflați ce s-a întâmplat deja și care sunt următorii pași.

Registrul documentelor

Registrul reunește toate documentele oficiale produse sau primite de Parlamentul European începând cu 3 decembrie 2001. Puteți căuta în registru după cuvinte-cheie, autor, dată, număr de referință sau tip de document.

Blogul EPRS

Blogul serviciului de cercetare al Parlamentului European oferă posibilitatea de a contacta direct echipa de profesioniști care acordă asistență deputaților din Parlamentul European în activitatea lor de documentare și pregătire legislativă.

ESPAS

ESPAS este un proiect interinstituțional unic menit să consolideze eforturile UE în domeniul esențial al planificării prospective.

ORBIS - Platforma studiilor prospective

Vizitați cea mai mare bibliotecă de studii prospective de la nivel mondial. Descoperiți tendințele pe termen lung care vor modela societatea. Citiți și învățați despre un spectru amplu de subiecte de interes pentru dumneavoastră și pentru restul cetățenilor planetei și reflectați la acestea.

URBIS - Platforma studiilor de punere în aplicare

Tot ce provine de la parlamentele naționale, regiuni, orașe și parteneri sociali în relație cu programul de lucru al Comisiei.

Fișe tehnice despre Uniunea Europeană

Fișele tehnice reprezintă o sursă de informații concisă, dar cuprinzătoare, care oferă o imagine de ansamblu asupra integrării europene și asupra contribuției Parlamentului European la acest proces. Fișele tehnice sunt actualizate periodic și pot fi consultate fie pe site-ul de internet Think tank, fie pe site-ul dedicat fișelor tehnice.

EU Bookshop

Toate publicațiile UE sunt disponibile în EU Bookshop, în librăria online și în librăria și în arhiva de publicații a instituțiilor UE.