Avdio pododdaje

Poddaje vam omogočajo avtomatični sprejem najnovejših epizod programa, na katerega ste se naročili, takoj ko bodo te na voljo. Da bi lahko prejemali te poddaje, se morate na njih naročiti, tako kot bi se recimo na revijo. Ta naročnina je brezplačna in jo lahko kadarkoli odpoveste. Zaenkrat Evropski parlament objavlja le zvočne poddaje.

Najprej boste potrebovali programsko opremo za predvajanje poddaj ali pa račun pri katerem od ponudnikov spletnih predvajalnikov poddaj. Večina teh orodij je na voljo brezplačno.

Skopirajte naslov RSS poddaje v vašo programsko opremo ali spletni bralnik in se nanj naročite. Tako bo vaša oprema ali bralnik vedel, kje bodo objavljene nove epizode vaše izbrane poddaje.

Poddaje EPRS o politiki EU

Tukaj lahko poslušate izbor poddaj EPRS o politiki. Poglobljen vpogled v različna področja politike EU na osnovi objektivnih, verodostojnih in neodvisnih raziskav.

Poddaje EPRS o znanosti in tehnologiji

Poslušate lahko vrsto poddaj, ki predstavljajo najnovejše dosežke na področju znanosti in tehnologije ter raziskujejo njihov vpliv na naše življenje in politiko.

Poddaje EPRS o politiki EU Kaj Evropa počne za vas

Želite vedeti, kako Evropska unija vpliva na vaše vsakdanje življenje? Odgovore lahko izveste v naših poddajah 60 SEKUND.