Digital rejse: Tag en virtuel tur rundt i Europa-Parlamentet

Kan du ikke komme til Bruxelles eller Strasbourg? Så prøv Europa-Parlamentets digitale rejse.

Digital rejse til Europa-Parlamentet
Digital rejse til Europa-Parlamentet.

Gratis og tilgængeligt på alle EU's officielle 24 sprog, Tag med på en digital rejse, der bringer dig hele vejen rundt i Europa-Parlamentet, bliv medlem af Parlamentet, og lær om EU's historie og deltag i et rollespil med andre.

1. Kom hele vejen rundt i Europa-Parlamentet

Tag på en virtuel tur, der bringer dig hele vejen rundt i Parlamentet i Bruxelles og Strasbourg. Du kan møde en masse forskellige mennesker, gå på opdagelse i Parlamentets bygninger og finde ud af, hvad du kan gøre, for at din stemme bliver hørt. Mød medlemmerne af Europa-Parlamentet, og få dybere indsigt i det centrale EU-politiske arbejde, de udfører. Turen byder på interaktive omgivelser, multimedieindhold og aktiviteter.

2. Du kan blive et virtuelt medlem af Europa-Parlamentet

Nu kan du prøve at være medlem af Europa-Parlamentet ved hjælp af virtual reality. Prøv kræfter med forskellige udfordringer, der giver dig et indblik i, hvordan parlamentsmedlemmerne og Parlamentet arbejder. Du vil endda få mulighed for at stemme på plenarmødet i Strasbourg – virtuelt, selvfølgelig.

3. Virtuel rundtur i Huset for Europæisk Historie

Lær om EU's historie ved at tage på en virtuel rundtur i Huset for Europæisk Historie. Nyd udstillingerne og de detaljerede 3D-gengivelser af historiske genstande.

4. Online rollespil

Parlamentet har lanceret et virtuelt onlinespil. Ved at spille det kan du lære alt om, hvilken rolle Europa-Parlamentet spiller i udformningen af EU-lovgivningen. Spillerne kan interagere med spilfigurer, EU-institutioner, civilsamfundet og andre interessenter, der er involveret i beslutningsprocessen.

Tilslut dig andre spillere, som er over 16 år, og få en medrivende spiloplevelse om den demokratiske proces. Spillet er gratis, tilgængeligt i 24 sprog og tager omkring en time at gennemføre.

Andre måder at besøge Europa-Parlamentet på