Az europaert.eu: közösség, amely kiáll a demokráciáért

Tudjon meg többet és csatlakozzon az europaert.eu-hoz, a közös európai értékek és a demokrácia erejébe vetett hit által vezérelt közösséghez.

Europaert.eu önkéntesek
Europaert.eu önkéntesek

Mi is az az europaert.eu?


Az europaert.eu olyan emberek közössége, akik hisznek a demokráciában, és szeretnének ennek valódi értelmet adni a következő európai választások közeledtével. A közösség célja, hogy összehozza az európaiakat, segítse őket a közös értékek előmozdításában, és támogassa őket Európa jövőjének építésében.

Az Európai Parlament által működtetett projekt célja, hogy bevonja az embereket Európa demokratikus életébe, és arra ösztönözze őket, hogy szavazzanak a 2024. júniusi európai választásokon.

Kinek való?


Az europaert.eu mindenkinek szól, aki ki akar állni a demokrácia mellett. Bár ez a polgárok közössége, civil társadalmi szervezet vagy ifjúsági hálózat is feliratkozhat partnerként és támogatóként is.

Közösségünk tagjai különböző típusú tevékenységeket (pl. összejöveteleket, beszélgetéseket, kincsvadászatokat, faültetéseket stb.) szerveznek EU-szerte, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden szavazat számít az európai választásokon.

Bármilyen korú és származású önkéntesek, valamint csoportok vagy szervezetek csatlakozhatnak, amennyiben osztják a demokrácia iránti elkötelezettségünket.

Europaert.eu poszter
Europaert.eu

Milyen előnyökkel jár, ha csatlakozik az europaert.eu-hoz?


Találkozhat hasonló gondolkodású európaiakkal és kapcsolatba léphet velük – merítsen ihletet ötleteikből és projektjeikből.

Fejlesztheti készségeit, felhasználhatja képzéseinket és erőforrásainkat ötletei kifejezésére és az európai döntéshozókkal való kapcsolatfelvételre.

Részt vehet eseményeken Európa szerte vagy online, és megszervezheti saját tevékenységeit. melyeket követően megoszthatja tapasztalatait a közösséggel.

Felveheti a kapcsolatot csapatainkkal Európa-szerte, az Európai Parlament kapcsolattartó irodáival, melyek támogatást nyújthatnak, hogy kezdeményezései maximális eredményt hozzanak.

Csatlakozz most az europaert.eu-hoz!


Regisztráljon itt, és rendszeres üzeneteket fog kapni e-mailben a követendő eseményekről, a tevékenységekről vagy a megosztható ötletekről.

Együtt a demokráciáért


Az europaert.eu kezdeményezés arra épít, ami bennünk, európaiakban közös, hogy közös megoldásokat kereshessünk. Együtt erősebbek vagyunk.

Szavazzon az európai választásokon!