Please fill this field
Tamás DEUTSCH Tamás DEUTSCH
Tamás DEUTSCH

Poslanecký klub Európskej ľudovej strany (Kresťanských demokratov)

Člen

Maďarsko - Fidesz-Magyar Polgári Szövetség-Kereszténydemokrata Néppárt (Maďarsko)

Dátum narodenia : , Budapest

Domovská stránka Tamás DEUTSCH

Podpredseda

CONT
Výbor pre kontrolu rozpočtu

Člen

REGI
Výbor pre regionálny rozvoj
D-IL
Delegácia pre vzťahy s Izraelom

Náhradník

BUDG
Výbor pre rozpočet

Nedávne činnosti

Absolutórium za rok 2018: spoločný podnik pre palivové články a vodík (FCH) (A9-0030/2020 - Joachim Stanisław Brudziński) HU

14-05-2020
Písomné vysvetlenia hlasovania

. – Az Európai Számvevőszék 2018-as pénzügyi évre vonatkozó éves jelentésének bemutatását követően a 2018. évi zárszámadási eljárás keretében az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága elvégezte az Európai Unió általános költségvetésének az Üzemanyagcella- és Hidrogéntechnológiai Közös Vállalkozásra vonatkozó pénzügyi ellenőrzését. A szakbizottság elsődleges feladata a közösségi költségvetés végrehajtásának szabályosságát és hatékonyságát biztosítani, ellenőrizni. A zárszámadási jelentés megállapítja, hogy a közös vállalkozást érintő pénzügyi és szabályszerűségi átvilágítás komolyabb hiányosságokat nem tárt fel. A szakbizottság februári ülésén a mentesítés megadásáról, a 2018-as számlák lezárásáról döntött. A plenáris szavazáson a mentesítés megadását támogattam.

Absolutórium za rok 2018: spoločný podnik Čisté nebo 2 (A9-0032/2020 - Ryszard Antoni Legutko) HU

14-05-2020
Písomné vysvetlenia hlasovania

. – Az Európai Számvevőszék 2018-as pénzügyi évre vonatkozó éves jelentésének bemutatását követően a 2018. évi zárszámadási eljárás keretében az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága elvégezte az Európai Unió általános költségvetésének a Tiszta Égbolt közös vállalkozásra vonatkozó pénzügyi ellenőrzését. A szakbizottság elsődleges feladata a közösségi költségvetés végrehajtásának szabályosságát és hatékonyságát biztosítani, ellenőrizni. Számvevőszék kijelentette, hogy az ellenőrzések során bizonyosságot szerzett a 2018-as pénzügyi évre vonatkozó éves beszámoló megbízhatóságáról, valamint arról, hogy az alapjául szolgáló ügyletek jogszerűek és szabályszerűek voltak. A zárszámadási jelentés megállapította, hogy a pénzügyi és szabályszerűségi átvilágítás komolyabb hiányosságokat nem tárt fel. A szakbizottság februári ülésén a mentesítés megadásáról, a 2018-as számlák lezárásáról döntött. A plenáris szavazáson a mentesítés megadását támogattam.

Absolutórium za rok 2018: spoločný podnik pre priemyselné odvetvia využívajúce biologické materiály (A9-0034/2020 - Ryszard Antoni Legutko) HU

14-05-2020
Písomné vysvetlenia hlasovania

. – Az Európai Számvevőszék 2018-as pénzügyi évre vonatkozó éves jelentésének bemutatását követően a 2018. évi zárszámadási eljárás keretében az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága elvégezte az Európai Unió általános költségvetésének a Bioalapú Iparágak közös vállalkozásra vonatkozó pénzügyi ellenőrzését. A szakbizottság elsődleges feladata a közösségi költségvetés végrehajtásának szabályosságát és hatékonyságát biztosítani, ellenőrizni. A zárszámadási jelentés megállapítja, hogy a pénzügyi átvilágítás rendben lezajlott és a vizsgálat során nagyobb hiányosságokat nem tapasztaltak. A szakbizottság februári ülésén a mentesítés megadásáról, a 2018-as számlák lezárásáról döntött. A plenáris szavazáson a mentesítés megadását támogattam.

Tamás DEUTSCH
Tamás DEUTSCH

Na stránke EP NEWSHUB

Kontakt

Bruxelles

Strasbourg