Abonați-vă la notificări prin e-mail

Parlamentul European oferă un serviciu electronic gratuit de abonare, ce permite primirea automată de notificări pe adresa de email atunci când sunt adăugate noi informații în anumite secțiuni ale site-ului nostru internet. Acest lucru vă permite să fiți la curent cu chestiuni de interes fără a mai fi nevoie să reveniți la site-ul internet.

Pentru a vă abona la acest serviciu, trebuie să ne furnizați adresa dumneavoastră de email. Aceasta va fi folosită doar în scopul furnizării informațiilor solicitate de dumneavoastră sau pentru a vă garanta accesul la profilul dumneavoastră de abonament (care poate fi protejat printr-o parolă).

Numărul subiectelor disponibile prin acest serviciu gratuit de abonare poate varia în timp; prin urmare, pentru opțiuni suplimentare, verificați periodic site-ul internet.

Doriți să vă abonați?

Dacă sunteți interesați să primiți notificări prin email atunci când sunt adăugate pe site informații privind anumite subiecte, introduceți-vă adresa de email mai jos și abonați-vă la newsletter. După înscrierea la serviciul de alerte prin email veți primi pe adresa de email folosită pentru înregistrare un mesaj care vă va solicita să confirmați înregistrarea, în scopul prevenirii situațiilor în care adresa dvs. de email este folosită abuziv pentru înregistrare.

Sunteți deja abonat?

Puteți să adăugați sau să ștergeți abonamente în orice moment. Prin accesarea profilului de utilizator vă puteți schimba adresa de e-mail, modifica abonamentele sau șterge adresa dumneavoastră de email din acest sistem.

Aveți nevoie de asistență?

În cazul în care aveți nevoie de ajutor sau aveți sugestii privind serviciul de notificare prin e-mail, vă rugăm să ne contactați la adresa webmaster@europarl.europa.eu

Înscriere 

SAU

Conectare