Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσφέρει δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικής συνδρομής για να σας αποστέλλεται αυτόματα ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όποτε προστίθενται νέες πληροφορίες σε ορισμένες ιστοσελίδες μας. Με τον τρόπο αυτό έχετε διαρκή ενημέρωση σχετικά με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να πρέπει να επισκέπτεστε στον ιστότοπο για δείτε αν υπάρχει κάτι καινούργιο.

Για να γραφτείτε στην υπηρεσία αυτή, πρέπει να δώσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την παροχή του περιεχομένου που έχετε ζητήσει ή για την πρόσβασή σας στο προφίλ ή τις συνδρομές σας (που μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό).

Ο αριθμός των θεμάτων που είναι διαθέσιμα με τη συνδρομή μπορεί να αλλάζει, γι’ αυτό ελέγχετε πού και πού αν έχουν προστεθεί νέες δυνατότητες.

Θέλετε να εγγραφείτε;

Για να ειδοποιείστε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όποτε προστίθενται στον ιστότοπο νέες πληροφορίες για συγκεκριμένα θέματα, εγγραφείτε και επιλέξτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Έχετε ήδη εγγραφεί;

Μπορείτε να προσθέτε ή να σβήνετε εγγραφές όποτε θέλετε. Μπορείτε να πηγαίνετε στο προφίλ χρήστη σας για να αλλάζετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, να τροποποιείτε τις εγγραφές σας ή να αποσύρετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από την υπηρεσία αυτή.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή για να προτείνετε κάτι σε σχέση με την υπηρεσία ειδοποίησης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση webmaster@europarl.europa.eu

Εγγραφή 

ή

Σύνδεση