Please fill this field

Descriere

Cuvinte de bun venit

Johan Van Overtveldt - BUDG Committee Johan Van Overtveldt - BUDG Committee
BUDG Committee Chair © European Union 2019 - EP
Bine ați venit la Comisia pentru bugete a Parlamentului European! Sunt președintele acestei comisii esențiale, care se reunește periodic pentru a discuta, modifica și pregăti adoptarea bugetelor anuale și multianuale ale UE. Bugetul UE oferă finanțare pentru politici și programe-cheie.

Negocierea și adoptarea bugetului anual al UE reprezintă una dintre sarcinile noastre principale. În calitate de președinte, îmi voi utiliza întreaga energie și experiență pentru a garanta că dispunem de un buget orientat către viitor, care să se concentreze asupra provocărilor comune cu care se confruntă societățile noastre.

Pe baza activității desfășurate în legislatura anterioară, vom contura, de asemenea, poziția PE privind cadrul bugetar al UE pentru perioada 2021-2027. Sunt hotărât să ajut PE să joace un rol-cheie în negocierile în curs, inclusiv în ceea ce privește reforma sistemului de resurse proprii.

În plus, vom aborda o serie de alte aspecte importante, cum ar fi propunerile legislative de aprofundare a uniunii economice și monetare.

Doriți să aflați mai multe? Acest site conține numeroase informații. Nu ezitați să participați la una dintre ședințele noastre sau să ne contactați!

Cu stimă,

Johan Van Overtveldt
Date de contact