Tuoreimmat uutiset

Kohokohdat

Tuoreimmat lehdistötiedotteet

  Coronavirus: MEPs to debate EU’s response to outbreak

03-02-2020
ENVI

Environment and Public Health MEPs will debate on Monday the Coronavirus outbreak with the Executive Director of the EU Centre for Disease Prevention and Control.

 

Hyödyllisiä asiakirjoja

Päivän lähetykset

Tänään ei lähetyksiä

Multimediakirjasto

18-02-2020 - 14:37
ENVI Kokous
18-02-2020 - 12:36
ENVI Kokous
18-02-2020 - 11:08
ENVI Kokous

Tervehdyssanat

Pascal CANFIN

Tervetuloa ENVI-valiokunnan verkkosivustolle

ENVI-valiokunnassa on 81 jäsentä, mikä tekee siitä Euroopan parlamentin suurimman valiokunnan. Tämä on vahva ja selkeä merkki siitä, että EU:n on vauhditettava toimiaan ja tiukennettava tavoitteitaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Tämän vaalikauden aikana pyrimme saamaan aikaan lainsäädäntökehyksen, jonka avulla Euroopasta tulee hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä. Siirtyminen vihreämpään talouteen on välttämätöntä, ja sen toteutumiseksi tavoitteenamme on kunnianhimoinen ”Green deal”, joka koskee kaikkia unionin kansalaisia. Haluamme varmistaa, että tämä siirtymä on tasapuolinen ja oikeudenmukainen ja että se hyödyttää kaikkia kansalaisia.

Jatkamme työtä myös muiden ympäristöön liittyvien tärkeiden aiheiden parissa. Tällaisia ovat muun muassa luonnon monimuotoisuus, kiertotalous, kansanterveys, elintarviketurvallisuus, ilman ja veden laatu sekä kemikaalien ja torjunta-aineiden käyttö – vain muutamia mainitakseni. Aiomme myös valvoa tiukasti jo sovittujen toimien täytäntöönpanoa.

Tältä sivustolta löydät runsaasti tietoa valiokunnastamme. Mahdollisimman suuri avoimuus on minulle tärkeää, sillä näin kansalaiset voivat ymmärtää työtämme ja osallistua siihen.

Pascal Canfin

ToimivaltaYhteydenotot

STOA

Tieteellisten ja teknisten toimintavaihtoehtojen arviointi Euroopan parlamentille

Linkkejä