Valtuuskuntien puheenjohtajakokouksen puheenjohtajan tervetuliaistervehdys

Hyvät jäsenet, kumppanit ja ystävät

EU tunnetaan maailmalla arvoistaan ja pääperiaatteistaan. Puolustamme yhdessä rauhanomaista, oikeudenmukaista, osallistavaa ja sääntöpohjaista maailmanjärjestystä.

Euroopan parlamentin jäsenet ovat vaaleilla valittuina edustajina sitoutuneet saamaan EU:n kansalaisten äänen kuuluville kansainvälisillä areenoilla arvojemme ja strategisten etujemme mukaisesti.

Valtuuskunnat käyvät vuoropuhelua kolmansia maita edustavien kumppaneiden kanssa, pyrkivät jakamaan vaurautta ja takaamaan rauhan kansalaisille erityisesti vahvistamalla demokratiaa ja ihmisoikeuksien kunnioittamista.

Olen täysin vakuuttunut siitä, että parlamentaarisella diplomatialla on merkitystä, kun pyrkimyksenä on asettaa ja edistää unionin ulkoisten toimien tavoitteita mahdollisimman johdonmukaisesti ja uskottavasti.

Löydätte tämän sivuston eri osista lisätietoa toiminnastamme, tehtävästämme ja taustastamme. Sivustolla on tietoa kokouksista Brysselissä ja Strasbourgissa sekä EU:n ulkopuolella. Myös toimintakalenteri ja yhteenveto työmme kannalta tärkeistä parlamentin päätöslauselmista löytyvät täältä.

Koronaviruskriisi on rajoittanut monia parlamenttien välisiä tapaamisia, mutta seuraamme edelleen jatkuvasti kumppanimaiden ja -alueiden tilannetta. Toivomme pääsevämme pian jälleen tapaamaan kumppaneitamme ja haluamme sillä välin näiden sivujen avulla kertoa teille valtuuskuntien merkittävästä tehtävästä Euroopan parlamentin kansainvälisten suhteiden ylläpitämisessä.

Inmaculada RODRÍGUEZ-PIÑERO
Valtuuskuntien puheenjohtajakokouksen puheenjohtaja

Tulevat kokoukset

Suhteista Israeliin vastaava valtuuskunta


Brussels : JAN - 6Q1

EP:n jäsenen kanssa
44. PARLAMENTTIEN VÄLINEN KOKOUS: EP-KNESSET

Suhteista Israeliin vastaava valtuuskunta


null

EP:n jäsenen kanssa
44. PARLAMENTTIEN VÄLINEN KOKOUS: EP-KNESSET

Suhteista Andien yhteisön maihin vastaava valtuuskunta


Brussels : JAN - 4Q2

Sääntömääräinen kokous

Valtuuskunta EU:n ja Ukrainan parlamentaarisessa assosiaatiovaliokunnassa


Brussels : JAN - 6Q2

Sääntömääräinen kokous
ETÄKOKOUS (INTERACTIO) - 11. EU:N JA UKRAINAN PARLAMENTAARISEN ASSOSIAATIOVALIOKUNNAN KOKOUS