Pysy ajan tasalla 

Tuntuuko Euroopan parlamentti etäiseltä? Haluaisitko tietää enemmän sen toiminnasta? Tällä sivulla kerrotaan eri tavoista ottaa selvää, mitä tässä EU:n ainoassa suorilla vaaleilla valitussa toimielimessä tapahtuu.

    

Euroopan parlamentti sinun maassasi

Parlamentilla on jokaisessa jäsenvaltiossa yhteystoimisto, joka vastaa kysymyksiisi EU:n eri alojen politiikasta. Lisäksi tiedotustoimistot pyrkivät yhdessä eri järjestöjen kanssa parantamaan kansalaisten tietoja parlamentista ja sen työstä. Tutustu niiden toimintaan tarkemmin ja ota yhteyttä.

    

Sosiaalinen media

Sinun ei tietenkään tarvitse lähteä minnekään sieltä, missä olet, keskustellaksesi kanssamme. Olemme läsnä sosiaalisessa mediassa ja odotamme yhteydenottoasi. Tule mukaan!

    

Faktatietoja Euroopan unionista

Jos kaipaat tiivistä katsausta EU:n politiikkoihin ja parlamentin rooliin niissä, tästä on hyvä aloittaa. Faktatietojaon kattava EU-tiedon lukupaketti, jota päivitetään säännöllisesti.

    

Tutkimukset ja selvitykset

Euroopan parlamentin tutkimuspalvelu (EPRS) on parlamentin oma ajatushautomo. Se tekee ajankohtaisista aiheista riippumattomia ja objektiivisia selvityksiä, jotka ovat kaikkien saatavilla.

    

Kansalaisten tiedustelut

Onko sinulla kysyttävää? Ask EP -palvelu on juuri sinua varten. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan kysymyksiisi Euroopan parlamentin toiminnasta, toimivallasta ja organisaatiosta.

    

Tietosuoja

Parlamentti on täysin sitoutunut suojelemaan kansalaisten oikeuksia henkilötietojen käsittelyssä. Lue lisää tietosuojapolitiikastamme.

    

Turvallisuus ja sisäänpääsy

Ota selvää siitä, millä tavoin parlamentti pyrkii varmistamaan tilojensa turvallisuuden ja samalla pitämään ne avoinna vierailijoille.

    

Citizens' App

Kun lataat Citizens' App -sovelluksen, saat tietää, miten päätöksenteko EU:ssa toimii, miten se vaikuttaa sinun arkeesi ja mitä haasteita EU:lla ja sen kansalaisilla on edessään.

AYS home banner    
 

Onko vielä kysyttävää?

Ask EP on juuri sinua varten. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan kysymyksiisi Euroopan parlamentin toiminnasta, toimivallasta ja organisaatiosta.