Hold dig informeret 

Er det, som om der er langt til Europa-Parlamentet derfra, hvor du bor? Vil du vide mere om Europa-Parlamentets arbejde? Denne del indeholder flere stier, du kan betræde, hvis du vil have en bedre forståelse af, hvad der sker i EU's direkte valgte organ.

    

Sociale medier

Selvfølgelig behøver du ikke gå ud af dit kontor eller din stue for at snakke med os. Vi er på alle vigtige sociale medieplatforme og hører med glæde fra dig. Kom og vær med!

    

Emneblade om Den Europæiske Union

Hvis du ønsker større overblik over EU's politikker og Europa-Parlamentets rolle i disse, kan du starte her. Emneblade er kortfattede, giver det fulde billede og opdateres jævnligt.

    

Europa-Parlamentets Forskningstjeneste

The Europa-Parlamentets Forskningstjeneste (EPRS) er Parlamentets egen tænketank. Den udarbejder uafhængige og objektive analyser af aktuelle forhold, der også er tilgængelige for offentligheden.

    

Citizens' App

Ved at installere Citizens' App finder du af, hvem der gør hvad i EU, hvordan alt dette er relevant for din dagligdag, og hvilke udfordringer EU står over for – udfordringer, der i mange tilfælde vil forme din fremtid.

    

Mediekanaler, der dækker parlamenter

Er du interesseret i TV- og internetkanaler, der rapporterer om parlamentariske aktiviteter i vores medlemsstater? Så er du kommet til det rette sted!

    

Sikkerhed og Adgang

Få mere at vide om, hvordan vi tilstræber den rette balance mellem at opretholde sikkerheden i vores bygninger og holde Parlamentet åbent for besøgende.

    

RSS-kanaler

Læs om de forskellige RSS-feeds, som vores websteder foreslår. De vil hjælpe dig med at få de seneste oplysninger om Europa-Parlamentets aktiviteter og publikationer.

AYS home banner    
 

Har du flere spørgsmål?

Så spørg os (Ask EP), og vores tjeneste vil gøre sit bedste for at svare på spørgsmål om Europa-Parlamentets aktiviteter, beføjelser og organisation.